落日飛車香港音樂會2023

942 回覆
48 Like 9 Dislike
最後聽埋Candlelight真係好撚完滿
我是一隻魚都好正
Burgundy red 世一
講粗口都好q
有冇人睇晒兩場
聽日睇 企位嚟 跟返今日情況使唔使早好多到? 本身想7點左右到
想問下幾點完?
有冇人想要坐位 不過好後 s6
我想換企位 補返錢俾你
七點到可能會睇唔到個台 。前面啲人好高
十點五十左右
前面啲人高係指場地set到表演台唔會高好多??
正常台咯,無咩特別高到,如果你本身都高都OK,但預啲人好早排隊,所以都多人會係你前面咯
我接近8點入場 中間位基本上去到好後 但台的左側邊好少人 所以我可以企近台邊
明白,因為我唔想排太耐,一個人起度冇乜嘢做,人多又可能上網慢 可能真係後啲都算
我到時睇下啲人流先 雖然我可以睇mon都ok 但當然最好係親眼睇到台
680個crowd悶撚到
dead crowd
1. Vanilla
2. Villa
3. Under the Skin
4. New Drug
5. Summum Bonum
6. Angel Disco Love
7. My Jinji
8. Overlove
9. Let There Be Light Again
10. Almost Mature ‘87
11. Burgundy Red
12. Little Balcony
13. Bomb of Love
14. Jellyfish
15. I'm a Fish
16. Greedy
17. Slow

Encore:
I Know You Know I Love You
Candlelight

上網copy, 好似差唔多,今日重玩左tea house
後啲真係乜撚野都睇唔到,淨係見到一半個screen同前面啲人隻手係到fing下fing下利申7點3左右入場$680飛
想知聽日去係咪唔使諗買merch
收一張15/1

問咗個staff 佢話啲Tee兩日夾埋五十件都冇
唔知點買到
On9 咁排都廢事
三千幾個位但啲merch少得咁可憐
識唔識做marketing 賣merch咁好賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞