落日飛車香港音樂會2023

942 回覆
48 Like 9 Dislike
可以試吓屌sound engineer 幫唔到手

或者咁樣件事會駁得valid啲㗎
開頭就算啲歌唔啱聽都有比面舉吓手un 吓
聽到呢句之後真係dklm
個個比錢入場睇落日飛車 唔睇佢哋睇邊個?睇呢班mk?
人哋比個場佢哋做嘉賓唔多謝都算
仲要叫人唔好掛住睇佢哋
痴撚線,youtube有條友錄撚左成場show,個半鐘片長
Respect
都已經唔講唱到lur哂脷又走音
喂大佬成班喺台上面唔知做乜圍威喂
台下面嘅觀眾望住都呆撚哂
歌又唔唱 又唔講喺度等咩
以為佢哋想影咗大合照定係tech problem
又唔撚係
仲short撚咗叫台下收嗲
氣氛一啲都唔好 完全enjoy唔到
嗰隊乜撚嘢fds4eva叫人收嗲,
講真係都你班垃圾收先啦
頭兩首歌正正常常大家都有拍下手叫下
無撚啦啦叫撚曬成班人上台
搞撚到tomfatki咁撚樣做乜鳩
唱又唱到咁撚難聽 點唔柴你台
樓上仲話觀眾expect要聽romantic野
隊野難聽就難聽啦,怪觀眾d taste做咩
講真聽得sunset呢啲indie接受程度都唔會差得去邊
問題隊fds4eva真係唔掂呀嘛
咁撚樣9叫都做到opening act,求其搵個人上去唱k仲好聽d啦dllm
一開始個兩首都正正常常,我個邊d人都有un下
後尾真係難聽到同個fd一齊尷尬笑

好彩sunset真係好掂好好聽呀仆街
可能人哋俾咗成半個鐘你玩
你無貨賣要玩rap唱劉備需要買波鞋
都真係可以唔好爆撚晒mic
唱撚到唔知似乜咁呀?

咁樣玩唔係果回事大佬
你要玩cosplay唔係唔得
但成件事好撚核突啊

Fds4ever完晒我都照拍手掌
但我真係叫做out of respect 先咁做
純粹想問下fds/4eva 中間嗰班係咩人?完全唔明發生咩事上嚟跳幾下又嗌咗陣就走咗
係邊首嚟
佢哋表現如果真係indie show 嘅話應該俾人上台扯走佢哋
No Man’s Land
應該係啲fd/工作人員之類
姐係當年blur嚟香港
玩parklife都有做類似嘅事
人哋仲要係叫觀眾上台

不過搵blur嚟比真係侮辱咗fds4ever啦
堂堂玩膠天團喎
今日680好好氣氛
本身有其他氣氛野玩
但比唔知場地定主辦最後ban左
格硬跳幾下就趕返落台

冇係入面 純粹聽返嚟
中間好好 左邊有班mk錄足全程又係咁自拍
收撚皮啦
本身想R 50-60張飛
話果班人係"dancer"
人地緊係ban你啦大佬, 大把人想買飛都買唔到
咪撚吹到咩好多氣氛嘢啦

屌你老母開頭想扮晒散band唔玩
彈出彈入原來想扮光頭幫想翻生
點知呢鋪柒到仆街就話玩下膠

玩膠你一首咩劉備買波鞋咪算撚數
咁撚多首都咁?????
咪侮辱觀眾啦仆街
睇嚟有啲花生食吓喎
同呢隊柒頭唔熟點聽返黎?
玩乜氣氛野都柒啦,摺撚埋咪撚再出黎獻醜
聽講話想玩mosh pit但俾主辦定唔知九展安全理由ban
講真冷淡都咁真係玩應該會好危險下

最緊要有fans有人撐

最撚sexy就係你了
佢問我咪答
又冇落判斷
反而你知情可以講多少少
有啲遺憾嘅係 無金牛座的牢騷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞