「月經」移英車主討論區5

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
3000GBP樓下呀
3000棍 Ford Honda Toyota 都可以啦 又易養
要視乎你咩需求一兩個人城市短途代步咪Panda、Yaris、Polo、Picanto,想坐多少少人尾箱大少少咪Ceed、Focus、Auris、Civic
岩岩為左玩psa 集團既第3代王子引擎所以換左 c5 aircross 。

其實點定義易壞? 電子野多就會易d壞。

唔保值最大原因, 因為德系主導,法系最突出係底盤,但市場唔注重。

尤其Citroen, 佢搞Suspension同底盤, 然後俾套萬年如一引擎, 對比同級係簡配左既內籠同好特殊既外貌。 真係搵鬼買咩。

我舉個例子。 你睇2021年既韓系Tucson再睇 福士地瓜。 然後再望Citroen c5 aircross. 你睇完內籠外貌會唔會選擇Citroen? 完
咁標誌3008又點睇 個內窿算靚仔啲
標緻內籠贏晒其他法國對手
同其他牌子比都唔失禮
但我覺得裝工都唔係德國牌子的水準
我部508sw個mon同virtual cockpit附近
行到60mph左右就有輕微ekek聲
點解唔玩Peugeot
幾時約標誌車聚下
搵日無咁凍上peak district吹下風
最新一代既Peugeot 進步左,但我覺得佢架DS 既內籠先正
唔緊要啦 同集團睇中架508 GT , 明明打左話未賣點知去到話賣左。
嬲嬲地轉睇 Citroen, 結果搵到架頂版c5 aircross就入左。 而家又心CC 睇緊DS7.
咁要等多兩個月先
揸緊508GT 225版表示好爽
180都爽
225燈位比油爆出去真係好爽
不要再說了 垃圾E仔公司, 明明話有, 去到變左reserved. 痴線
哼, 我個架都係180不過suv 風阻大
係咁,我果陣網上睇啱都比左99鎊reserved左先,試完唔啱可以退番
原來可以退
我落訂果間寫明話退得
不過你去到試完都唔會預你退架啦
Unfortunately, some lenders require borrowers to have three years’ worth of UK address history before they offer car finance. This can rule you out if you just moved to the country and is incredibly frustrating, especially if you know you can afford the repayments without any hassle. That’s why car finance for non-UK residents doesn’t exist.

https://www.carmoola.co.uk/blog/get-car-finance-new-to-uk?hs_amp=true

其實唔係some 係most
試完架車唔掂咪退
好多時遠睇誇啦啦…
到你話退果陣個sale就會話幫你整完先賣比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞