「月經」移英車主討論區5

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
頭先打黎又加野整,233鎊Removing oil sump + renewing oil and filter

架車買成萬鎊返黎,唔夠一年整成千鎊,我手車幾屎都唔會搞成咁呀?
呔氣果啲機有冇推介
笑撚到 師傅唔踩停你都好曬命要有幾廢 手腳殘廢唔好渣啦 女人都渣得好過你
唔買日韓車係有好多好處
又可以學識整車多樣技能
意大利佬係咁
德國車都ok嘅,其他不了
仲要搶軚
認真,樓上唔該操下車先去考,宜家好難book, 肥咗有排等

師傅仲會踩停或搶軚,即係未放心由得你自己揸
估計有小兒麻痺症
嚟嫁十二月會加操,應該一月無問題嘅。唯一係驚到時啲西天氣姐
都真係幾廢,英國啲阿婆都揸得好過我

巴打睇你都係天賦異稟,直接考牌1 take pass 兼無fault

我呢啲小兒麻痺嘅廢人都係收收皮先
屌鬼咩,一到步第二日就坐的士Walk in去買車,去左兩間,因為想揾自動波,一間唔啱筆直,一間得一部fiat 500,自己又唔太識車,咁就買左

移英大半年,基本上所有野都好順利,就係差部車當初做錯決定

同你一樣
上年喺toyota 買咗架yaris
今年MOT + service 話呢樣要換,嗰樣又要換
差唔多要£900

嬲到去當場屌柒佢地
最終打個8折畀我
巴打係咪用jemca 我都係
叫我換撚哂4條呔 痴閪線 service換完 mot又打黎叫我換
巴打唔好咁
我都試過有行人推bb車行緊衝斑馬線
小兒麻痺係有得醫 加油
唔係,邊間就唔講喇,費事自爆
我唔使換呔
佢要我換oil filter, 火咀, 油隔, 皮帶, braking pad
老實講,有啲消耗品要換都好正常
但係我一年揸5000miles唔夠, 就要換咁多野真係唔gur
仲要我買咗冇幾耐已經自己換咗舊電
一月你要搶個10點到2點既期,如果唔係黑媽媽揸增加難度
我懷疑班垃圾係有commission收
有撚咁多野要換
佢叫我要換個啲野如果唔換就過唔到MOT都唔知係唔係真
仲要我架Fiat500係正常使用下,左邊門手把已經爛左,上網見勁多片教點樣自己換,好明顯係通病

所以真係唔建議大家買Fiat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞