「月經」移英車主討論區5

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
個牌唔響香港考囉
但uk唔認我考果個地方既牌 (非支)
考試車咪又用細車
唔洗專登買細車
你可以選擇用學院車考試
咁學院一般用咩車款?費事歐洲車日本車打燈唔同左位會亂,thx
怕唔慣咪用返自己車
一架用慣既車都點都好過轉用細車去考掛
因為我準備出發,都會賣車,所以諗住買架考車揸,反正都係買,想呢一年國際牌時間考到,咁就唔怕無車揸
咪用自己車考囉, 唔洗為考試買架細車/租架細車架
好詳細,唔該巴打,咁掂啦,我揸緊歐洲車,唔洗適應過
3000GBP樓下有咩車可以選擇?
最緊要行得走得維修平
其次會唔會有5門車可以揀
早兩日email左Toyota GB,個回覆係
As we are the manufacturer of the vehicles here at TGB we do not manage any of our centres as they are all franchises, this matter is something that needs to be addressed and resolved with Steven Eagell directly.

唔知可以講咩好,總之買Toyota 就睇路啦
唔好將香港嗰套代入英國啦
你同人講揸toyota 啲人當你揸uber咋

人地買tesla 係買科技感,當買件大玩具,買個開心
你買toyota 就買抵屌,襟揸
根本就唔同思維

toyota喺度仆街野多籮籮,大把人中過伏
唔好以為toyota 真係咁正先啦
有無Citroen用家? 會係會好易壞? 見二手車嘅價錢都幾唔保值咁
棍定自動先 爭好遠
英國同事都係推 ford honda果堆 易易養
見好多人揸Vauxhall唔知有冇伏
toyota uk有咩仆街野
講科技感 不如買枝火箭 窮撚心態
好正好好渣 又平
Johnsons Toyota 都係
trustpilot 唔係咁準 我都領過野
可以bypass哂所有agent 直接email去Toyota Customer Relations <cr@toyota.co.uk>

佢會有專人打俾你 可以退車
兩樣分別可以有咩選擇
預咗寧願住遠啲慳返啲租買架車代步
棍嘅話大把選擇自嘅話應該得日韓車OK,Ford powershift、VW DSG同法國車堆半自動波都麻麻地
我之後係直接email去呢個address,佢佢地既回覆就係佢地唔會干涉d dealer
棍 5000鎊已經買到靚仔 14 15年 BMW
自 5000 得 VW VAUXHALL FORD
重要唔好買錯半自動 整多過揸
所以棍有咩選擇?
上autotrader見到好多盤但喺香港揸開26對46尤其歐洲車冇咩認識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞