「月經」移英車主討論區5

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
其實toyota warranty 包咩
倫敦
如果驚比人偷cat既
其實可以諗hyundai ioniq
一樣都係慳油腳車
但無人會偷佢個cat
請問英國或歐洲有無好似Nissan Cube或 Toyota Bb 車細空間大哩類既車款?
我喺auto trader揾左好耐都唔見,比較似既就係Fiat 500L ,不過頭頂空間同cube 或Bb完全無得比
呢部over budget
Mini Countryman 點睇

又唔見我搵唔到
manual cube係咪會好似以前的士果隻軚盤波棍
我都想可惜波棍都係擺中間,21世紀仲邊有車係軚盤棍波?
我之後search d cockpit相都見到
但係你上面第三架話manual但係支波棍喺個軚度,咁應該係打錯
應該係,autotrader成日見人打錯
咪傻啦ching
當最多踩到80mph都好夠啦
有無師兄知NISSAN QASHQAI 既車多唔多野易壞同多唔多零件要等好耐?
如果想買SUV 15000內有無推薦?想要電油自動波
我架車都係,臨驗前兩日著engine燈,救都救唔切
為左pass換晒四條軚,係Kwik Fit訂軚去到先話有一條錯spec要我補錢轉其他款
qq比起其他同類suv易壞, 同埋波箱1/2波有時會99地, 但係硬件(乘坐/空間/外形)真係無得輸

KIA NIRO都有15000內油電
話曬都係英國最耐用車款
https://youtu.be/YDRPkuXk-VI

Service同MOT同一間車房做
其實係咪會好啲 執好晒先再去MOT

有冇人試過原廠搞
原廠認可Garage試過,貴
citroen c3 Picasso?
轉返英國牌 大家有冇轉車保?
依家用緊admiral 上網睇評價好麻麻地
早幾日考車pass咗
朝早8點幾其實幾好考
想問吓civic好唔好 好似好少見人講
恭喜 真款好撚好J又realibie
第二年會劏你
到時點都會轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞