無品港女行山食完橙就咁掉橙皮落地下

1001 回覆
3818 Like 86 Dislike
1.有用開廚餘果皮黎堆肥種野 真係會生密D
2.99%外國wild vlog都行mother nature個套 反而係你會令佢地R晒頭
本身就係,但香港啲山咁多人行,個個掉少少唔洗一個星期就變垃圾山

同埋香港咁多賤種,平日行山已經夠多口罩水樽紙巾之類啲垃圾,再加埋果皮真係搞不撚掂
不過我最想笑既係有條友話帶外來係物種對當區環境有破壞 我知生物學角度上係有競爭呢個概念 但你睇圖都見到有幾荒蕪 得啲草
宜家呢個世界就係人太多!仲有好咩討論?

烏蠅曱甴老鼠都對大自然有益架!冇呢佢地點可以幫手分解有機垃圾?點解你要打死佢?
根據佢地邏輯,唔明連登仔點解又屌支那人周圍痾屎
一嘢塞返入佢個爛臭西度
唔講以為你種大麻
野生自然環境同城市環境一樣㗎咩?
山上面嘅泥地同地鐵嘅硬地板係一樣㗎?
依家小學生都學人上連登?跌落地係要拿返渣沙
我到底睇撚左啲乜嘢,師兄你有冇讀過書
樓上都講咗
你行行下山急係咪call飛行服務隊
是但啦 反正喺度點都要講反話先啱聽

要帶水樽裝返啲尿走
啲尿破壞大自然
港女打咭做乜都得,事後執乾淨地方呀?梗係統統唔關佢嘅事啦!
經典
原來一直錯怪了大陸人
會變陳皮
建議寫信比discover
要求Bear Grylls拍多套man vs wild redemption執返佢係全世界亂掉既果皮蟲皮
你個人都可以回歸大自然,自然分解
香蕉係香港原生品種?
帶外來嘢仲要周圍掉
無知真係恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞