無品港女行山食完橙就咁掉橙皮落地下

1001 回覆
3818 Like 86 Dislike
滋生好多昆蟲荒山本身就應該多蟲,而唔係滋唔滋生嘅問題,更加唔好用滋生兩個字
死撚開啦你就on9
咁條女唔澄清又del po係做乜鳩?
上面咁多人嘈分唔分解到做乜啫
總之家下條女就係亂拋垃圾囉,而亂拋垃圾就係冇品、冇家教囉

咁多人仲幫條女話咁樣係分解到、對環境好、對座山好blah blah blah
你咁叻你答。
觀點角度問題。
你去公園會唔會掉果皮落花糟?
如果唔會,咁去郊野公園又突然間可以掉?
咁多連仔自爆小學學歷
垃圾係對”人”
分解要好耐
咁多人掉,要分解幾耐,同埋會好臭
一堆人話馬嬲係咪要扔蕉皮入垃圾桶
你幾時見過香港馬嬲有蕉食,除左有人餵。
降解大哂你唔撚帶埋屋企啲湯渣廚餘上山扔?
Leave no trace唔撚識,仲要用埋啲濕鳩理由催眠自己垃圾行為幾合理幾科學,一個二個貪方便咪認咗佢囉,唔好咁嘔心話咩可以分解啦。田
兜唔到就收皮啦好撚柒啊馬騮仔
睇完呢個post 先知 原來咁多人無呢個意識
幾個月到一年小學生唔好衝出黎啦
唔係個個好似係弱智
佢好似唔係第一次
之前試過喺機場閘口影相
隻鞋放上lounge擺pose
畀人屌佢無公德心
之後解釋話影完相有抹返張櫈不過無人信佢
樓主當佢係山上面其中一隻馬騮 個觀感會fit哂
你搞錯左,保持環境衛生係為左令其他郊遊人士都同樣享受到一個整潔嘅郊野環境。如果可以自然分解就可以掉,咁廚餘果堆全部倒晒後山咪得,又可以做肥料啦。
唔明點解會有人撐條女嘅行為
大家去行山都應該帶走自己嘅垃圾啦下話?
竟然有咁多人會覺得冇問題,仲話其他動物都係咁㗎啦
喂大佬呀佢係一個人嚟㗎,接受過教育㗎,應該知道唔好亂拋垃圾啦下話?痴撚線仲要咁多人覺得冇問題,一句對大自然好呀動物都係咁做㗎啦就合理成件事 唔怪得之美麗新香港
應該好似隻狗咁挖個窿先掟落去
挖大啲可以掟埋個人落去
Ching 有冇露過營?
食得好偏喎
橙同柑都唔識分
你咁講即係條女同馬騮冇分別?
唔需要滾雪球到全世界人都會做人出生就係破壞緊地球,而我覺得扔果皮係破壞地球中比較少影響唔通啲人用麵包餵魚餵雀,你又走去屌佢破壞生態平衡咩咩
屙屎真係得
算啦,佢地同馬騮一樣冇受過教育
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞