無品港女行山食完橙就咁掉橙皮落地下

1001 回覆
3818 Like 86 Dislike
成日覺得佢係乞衣
你咁鍾意垃圾 肯定你老母同隻雞蟲生咗你出黎
送你去垃圾桶 你食垃圾大 同垃圾有情意結
who
我係外國同fd打war game果陣D鬼仔都係將食剩既pizza crust掉落地
其實係
有鬼佬倒左12000噸橙皮係草地

https://youtu.be/Is000-YK9r4
香港D野豬都係外來物種
幾時同呀蛇一齊去殺哂佢地?
有種下野
橙皮通常要暴曬一大輪先至會無咁易"勾"出蟲黎
而真係要用佢黎施肥既話d人係要買好多架餐又要加d細菌入去佢先可以變成肥料
所以你行山就咁丟橙皮其實只係丟垃圾 仲要由於上面一定仲有果肉果汁 肯撚定會吸引好多蟲啊烏蠅個類
因為港女先屌我依家咪屌撚柒你囉 咁大個人一啲公德心都無 可以分解就隨便掉 人人都係咁成個山都係果皮同食剩既食物啦 番去叫你啊媽教下你好唔好 定你屋企人係大陸落黎唔知咩係公德心
我都係諗起呢個,明明橙皮係好好的肥料,咁都要批鬥。反的人自己睇下,d橙皮無埋落地底架wor,呢個都得,點解其他人唔得?
成個山頭橙皮係好嘢黎過,你有冇瞭解過橙皮對環境幾好?
https://www.youtube.com/watch?v=Is000-YK9r4&t=350s&ab_channel=BEAMAZED
喺到喎,柒頭
點會無呀 你係咪白卡
佢呢D人好撚鐘意乜都
用香港原居民D歪理黎比 要人信服佢講既野
同佢嘈只會哂精神
留意返 嫉妒係女人嘅天性
通常出得呢啲針對人嘅八婆嘅post
都係女人做
仲要妹下妹下咁㗳柑皮
又珍
老母香港農村大,細個日日上山玩,佢童年一定環保過我成日買新玩具
哦 所有生果皮都應該掉落地?唔掉落先係唔正常 ? 收左錢既人真係咩濕9野都講得出
上面咪講咗呢個有前設
唔可以相比
係德國旅行個uncle叫我食完蕉蕉皮掉出車外面既草叢
都係話自然分解
不過呢度係香港
好似外來品種唔係咁計,反而會破壞咗個食物鏈。 而且佢冇埋係土裡面,野生動物會更易拎嚟食。
吸引蟲蟻其實亦都加速佢嘅分解
聽個uncle 講:)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞