召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
同你講嘢都side 9氣,一定要人地同你一個mindset就係等 同唔信岀番去以為自己邊個你收皮啦
個個post都嘈交
所以我一直都想Sean快啲俾證據 然後就俾人咬話我唔等得之類
Vivi 都認左啦
你要證據直接搵喪哥
依家最頂癮個個位就係班雞無出律師信同聲明,我先覺得喪哥有料係手,但係條友琴晚又話因為已有傳媒留意,所以唔洗100k followers都有料爆,點知到依家唔好話相同片,連故仔都無個,大家先上黎呻下,唔好咁勞氣啦,大家都係上黎為粒花生。
係。coffee 之所以咁搶口話喺tg group 度講呢件事嘅人可憐 嚟嚟去去都係講返佢以前啲嘢 係因為真係到而家都冇證據 講真佢以前出去做 佢老公 佢啲咖啡粉 個個都知啦 話唔定就係就係中意佢肯從良 用返以前嘅嘢去話佢根本冇意思
係呀,如果真係有證據可以重挫佢嘅事業真係大快人心,真從良就算,但大佬如果婚後都有去飯局另一方面又建立個健康人妻好媽媽印象就食屎啦
想睇佢到時證據確鑿俾廣告商唾棄個樣
Uncle 好撚慘
其實有冇呢個uncle
人多係亂啲
以佢打死都唔認錯既西性格 絕對有理由懷疑佢係老作
仲要成日有人問Sean ig 係咪比人del左
search唔到
原來冇撚follow過人地
做低汁花生友仲要咁多嗲
呢條友好似好鐘意貶低Sean的
追下post就知
仲有隻菠蘿珍珠都係
之前佢仲要讚pkj 讚到上天花板
小心比人帶風向
可能係喺飛機影到風眼嗰個uncle
屌你個老母,有片未呀,冇就唔好響度阻鳩住晒,想響連登出名就唔該畀啲嘢嚟睇,冇就死全家啦撚樣。
帶你老母風向咩,我要片呀,邊個做雞關我閪事咩,我想打個飛機渣,你就響度拖,有就出片屌你老母臭閪
你老母個臭閪咪有片囉
問你老母個契家佬拎喇柒頭
lm
當條神經病佬神咁拜,on撚99
嘩,連登聖人呀,我係咪要拜呀屌你老母
我講緊條精神病幾撚時有片呀,屌你老母,幫晒佢護航做乜撚嘢呀,有錢分呀,我要片,唔係得個講字。
Siu4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞