召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
唔搞到咁大佢都唔會做啦
係咪影個reel 之後就落山
起碼一個係真有錢 大户人家
另一個係拜金雞扮大户人家
最後個shot sue細佬個膠袋係咪吉嘅
但今次屎盆公關做得幾好
但唔好諗住咁樣就可以洗底
無人影到嘅時候你啲行為有幾差劣
係人都估到
啊匙羹本身成個post del咗
出完執垃圾條片又再擺番出嚟
KOL界垃圾婆 真係曱甴咁 死都唔收皮
條tb出計啦十成十
雞欣係個個知佢做雞先咁叫佢 有晒證據喎
但菜菜子你邊忽見到佢做雞先 唔係個個女人都係雞喎
終於有人講,生到成個腎虛傻仔咁,一睇就知靠唔住
你都幾憎佢 佢應該冇大執嘅,佢好姊妹同樣有份畀人爆去飯局嘅簡私煙就大執+ p 圖啦
佢氣質好好多,不過輸咗比🐓都正常,ycy做開呢行識得點樣討好男人
你咁搞笑嘅 人地屋企有錢佢靠自己買得起名牌就酸?
點睇都有氣質過隻臭雞欣多多聲啦
佢唔錯架,sean都話圈子入面無聽過佢壞話
有錢人點會蠢,係意外有咗小朋友先焗住要同居姐,ava普通靚模,樣同身材未到好正,以前又去開飯局🐓,楊生同佢父母點會唔知個底,分分鐘等個女大個啲就換人
唔會再買Jevia⋯
真係唔會咁易放過佢係有心既 就定期去執垃圾啦 一個月一次/一個禮拜一次叫你咁執你又會唔會肯啊睇佢個款都係因為搞咁大先拍條片出黎做show
收皮啦 真係咁神心又要del相?!
同居都冇啦 擺明唔係成日見
Ava 一有得見條仔
即刻要post ig要俾所有人知佢地一齊緊
真係有一齊住日日見既話 洗乜做呢啲
可能楊生啲fd曾經係恩客
點會比佢入門
肯定要女唔要老母
最乞人憎佢哋兩個瘋狂買polo正版
但賣翻版比人
但係永遠都會見到一堆cm 仲幫襯佢哋嘅傻閪
佢哋個小朋友擺到明意外有既,分分鐘ava驚上唔到位自己偷偷地篤穿個dom
堆人係咪又係佢tb女友搵翻嚟
睇嚟佢極高危 6個起碼中左4個
天生麗質係多人妒忌啲
另一個係Sue?佢係咪諗住一齊幫手可以拎光環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞