召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
留名
估唔到alex有兩個小朋友

Alex前妻
之前yyc 情人節放閃條片有人cm都係咁講

正印個樣正氣好多
係囉,好好多喎個氣質,仲要有小朋友,唔怪之得Alex老豆唔鍾意雞欣啦
我都想知
Jw原來都有follow
正印幾靚如果無生過我願意埋單
好耐之前佢哋開live入去玩嘢嗰陣聽到babygirlo定唔知佢家姐話 哎呀睇醫生食藥對身體唔好㗎

我屌你老母啦為咗賺錢叫人哋唔好睇醫生 暗瘡都係皮膚病嚟㗎

班水魚最後爛面又咪要搵醫生 早啲搵醫生就唔使洗咁多冤枉錢
佢係咪剩係去exchange
記得佢番香港之後同J拍片 J串你佢宜家中文都唔識講啦
去讀high school
估計係純粹用黎考non ju入返本地大學
唔行non ju應該入唔倒kong u
整咗咪認咗佢
人人都想靚 都想身材好
大大方方認咗佢咪算
一直唔認依家來認好7㗎嘛 咪死撐囉
講到好似就死咁,但前期子宮頸癌並非癌症,而且就算真係有子宮頸癌,早期發現都好大機會醫好。

又唔見佢大大聲講點解會有呢個病佢有前期子宮頸癌先24歲,同時感染兩種人類乳突病毒

水魚ALEX前妻個樣真係順眼好多
起碼感覺係有氣質果類
雞欣就一副貪錢相 仲要作狀到爆
我見到☕️話佢係遺傳
首先本身子宮頸癌遺傳既可能性係低,本身都無咩數據顯示子宮頸癌會遺傳俾下一代,佢主要原因係病毒導致病變

其次,佢話遺傳既,咁佢個仔而家咪已經係帶有病毒基因?男性感染都會傳染俾女性,咁佢個仔而家係咪已經係致癌物?如果係,咁佢呢世都唔好有性生活啦,子宮頸癌好大件事嫁嘛,同你個仔happy完仲要keep check 自己會唔會幾時變癌症?

做人父母真係要用下個腦講野
雞欣睇中Alex d咩 又唔係有錢仲要結過婚 仲要做第三者破壞人地家庭都要同Alex一齊
當然一隻手掌拍唔響 Alex呢個叫春賤男都係仆街黎架啦 抵佢依家同隻雞拍拖
記得喺Alex初頭出現嗰排 菜菜子嘅相有比人擺過上痴線西
印象中係同Alex擺酒啲相黎
有啲女人有鋪癮搶人男朋友/老公
佢地未必好鐘意條仔 係enjoy個種爭到返嚟搶贏左嘅感覺
其實佢地兩個都咁垃圾千其唔好分手
hey咩man
家樂仔就家樂仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞