召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
你都幾搞笑,有人急有人唔急無問題,我講句佢快啲俾證據好啲叫一定要有求必應?你都好撚癲 即係唔可以同你持相反意見?我夠可以話你專制當自己皇帝?
本身又話人pm佢啦佢唔覆,到pm完佢唔覆就嗌人請私家偵探你都on9
有冇人覺得家樂仔 酸黃 喜般 tong同吉吉好似fake frd完全唔覺得佢地係真心friend 特別係吉吉同家樂仔 互相利用嘅ig打卡朋友 送禮物乜都係chanel hermes 成班物質名牌女人
吉吉成日一笑就覺得佢係d 弱智港女
佢老公本身留開兩邊嘅鬢髮
係唔會無啦啦under cut剷晒兩邊頭髮
男人髮型好少改變
Vivitam嗰啲唔係證據?
Sean真係幾聰明
識得搵多啲人關注先爆料
如果唔係佢俾人搞都無人知
☕️=熱可樂
一直以為熱可樂係山東
個側面依家仲爭論緊係咪佢老公唔係咩?
又開始搵交拗

都係個句 想睇就睇
唔想睇 咪一個月後再入嚟睇有冇花生
都無人搵槍指住你哋迫你哋睇

唔耐煩咪放棄唔好食花生
又要睇又要入嚟嘈
你係到講句 快啲俾證據都無撚用
心急咪IG DM佢同佢講囉
上個post已經有人話佢老公耳仔同相入面個男人唔同
我咪dm 咗囉 自己睇番上面啦
呢到討論區黎,連有人想快啲睇到都唔發表得意見就lock 撚咗個Po佢啦

懷疑Sean 都係到廢up
咁你又入嚟睇
咪討論緊你依啲人 多多要求 嘈生哂
咪屌柒你好撚煩囉 唔耐煩就咪睇啦
依個就係我意見
Coffee 啲ex真係多到數唔晒
上海仔唔知佢當唔當ex呢
啲人要證據啊
咖啡雞同上海仔 都無床上合照
朋友之間慶祝生日好合理
都唔算有證據 咖啡雞係被人包
咖啡雞只係中意同老黑大佬做朋友
事實上佢俾嘅證據係唔夠決定性去煮死coffee 呀 點解入得黎睇唔可以抱有懷疑心態?兩邊無人知邊個講嘅野一定岩wo, 咪嗌Sean有證據就拎岀黎。我睇囉發言又關你事?咁你唔耐煩咪唔好睇我留言
Block咗我囉on9仔

咁出去開post為咖啡雞平反下囉
係人都知咖啡做開雞㗎啦
扮乜嘢清高

Block 撚咗你 點樣笑你戇鳩啊
咖啡雞咁無辜 一早出聲明同律師信啦
係你條戇鳩仔 覺得人哋要煮死咖啡
決定性? 我都無咖啡床照
我都知佢比上海仔屌過啦
你笑人on9有無諗對方都係咁諗你呀
Sean一直話依家爆coffee個重點係婚後都有做雞丫嘛,咁婚前佢同幾多個人車輪戰又點呀?傳媒一早影到佢同上海仔啲相架啦 瞓咗幾多年呀你?
其實呢單野都係想睇證據,講真我夠知tvb大把雞出席老細飯局,咁但係無證據證明啊嗎。依家喪哥得文字吹無相無片點叫做爆料,最少都指名道姓講哂成個故仔出黎,邊年邊月邊日係邊到比邊個富豪包,追左幾日post,依家連故仔都無淨係話啲雞去飯局,好悶啊。好想睇到喪哥啲圈內人爆料等班雞無得唔認。
係,想知多啲details, 我見有日Sean有提一句coffee婚後去咗w hotel 飯局
吉吉應該真係同家樂仔friend嘅,只係得閒加入佢地四個個group….吉吉唔似會單獨約酸黃出街
但連時間/同邊個都冇 得個地點
咁我都識講 林鄭婚後飯局喺四季 咁係咪代表有啦?
「傳媒一早影到佢同上海仔啲相架啦 瞓咗幾多年呀你?」

話你懶醒戇鳩真係唔係扮
咪話係人都知佢一早做開雞
依加咪等Sean 爆料

知唔知咩叫「等」?
等唔到又係到話人無料 廢up 無證據
成撚個麥兜
都話一係信/ 等
唔信就上一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞