召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
typo,*體脂=假體
好有錢就唔係住浪翠園啦
其實我係想睇喪哥爆☕️做飯局雞既details多啲,不過佢好似已經冇貨派,day1等到依家仲未有相或者片睇
近年結婚生仔肥左
基因問題,就好似有啲人一肥就肥胸,有啲人一肥就肥大髀一樣
純粹學術討論

餵完人奶之後個胸會縮水似係正常的?

前排丁丁拍片個度
yanyanc嗰班🐓先叫中上掛 yoyo呢啲叫中等再上少少,都見得下人嗰種,同真正嘅中上差好遠
佢越整越樣衰
耳機究竟做乜鳩?
定好出名嘅牌子我唔識
無讀過書係咁上下
唔好意思,食得可樂多
有硬皮症同前期子宮頸癌就大大聲講俾人知
餵人奶會漲得比懷孕前大,而乳腺都會大幅擴張
呢篇野係只係講緊被撐大既的皮膚同結蹄組織難以回到產前緊實的狀態
但無話係乳腺組織都難以回到產前緊實的狀態

咁餵奶乳腺會大幅擴張,唔餵奶會萎縮到好似以前咁都正常
都係萎縮丫

互相幫大家瘋狂打卡 win win
仲要del相當無事發生
咁所以餵完人奶個胸會細咗同下垂都make sense

停止餵奶後乳腺組織開始慢慢萎縮唔係胸部縮水咩 所謂縮水係縮返去未生bb前size?

係咁理論上coffee話”生完仔縮咗水又話係真胸係會咁” 呢句錯唔曬 因為真係有縮細左
做左咁多年網紅 都唔明點解仲可以咁on9
生完仔有餵人奶係會漲,唔再餵先會縮返細(萎縮),但睇文字產後主要係下垂,唔係變細
所以產後係下垂影響多過變細

加上如果coffee平時減脂都唔減胸係乳腺胸而唔係脂肪胸
就算產後變瘦左
都係下垂為主
唔係變細
岩岩去左Fb / 香討望一望
發覺大部分人都信coffee 有去飯局
所以佢句野都係唔岩
生完仔,唔餵人奶先會縮水
真假胸都會嫁啦
你假胸懷孕就唔會漲咩?
想像唔到假胸餵奶 冇諗過假胸有縮水問題 反正都整大咗
你假胸唔餵奶,咁懷孕個陣個胸都會漲,咁自然生完會縮,因為無餵人奶嘛

如果假胸一定唔餵得奶,係理所當然既事,咁佢句野只需要將「真胸」變做「假胸」就好岩了!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞