召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
唔知又會唔會post啲浴缸相
我覺得佢哋點都有溝貨賣
司機係for 個女only
呢啲大家族最分得清楚
分分鐘佢買袋啲錢都係女啲零用錢
楊生根本當佢condom 咁
即係啊茶水炮車
屌幫襯過
呢個都似 之前買袋帶埋個女去專門店
又講到好似個女想要咁
講緊酸黃wor
綠色褲個位唔會係崠呀嘛

唔好再信d咩kol自費去做facial啦

個間konap 個老細同Creamy好fd (出事前)

依間野同second kill sofour同一個老細
之前比人傳溝貨

自己諗下佢地做生意老唔老實啦
橙皮盤個頭頂脫髮
傻啦緊係出qna 自己問自己big day前會唔會去做facial,跟住都係嗰啲「大家inbox我問啦」,過一陣就話太多人問俾人炸inbox,喺度講埋算sell 咩都係呢個公式
終於有個清醒 個個諗住食花生
到依加乜料都無 講乜鑽石
我留言講全世界欠咗我都有人信
聽個乜sean講都當你地可能私下有交情彼此長年累月建立咗信任,Q&A個撚個匿名都留得言嘅都信。成班喺到扮天真弱智妹借啲意攻擊其他女人人講就信唔會有人覺得你好蠢好可愛,係覺得你似八婆咋
打發

呢間黑店真係一Google就知個朵有幾臭
條仔自己住淺水灣別墅 唔知係咪楊家唔想見對到母女 所以求其係附近租間屋比佢住算
睇到早幾日有個story Ava喺廁所影 影到浴缸有幾支小朋友沖涼液 係Johnson (唔係話呢個牌子唔好用)會以為係用啲貴啲嘅brand比小朋友
其實佢個仔都好靚仔 遺傳哂呀媽個靚樣
覺得elva整極有限

你望下山東個女先
Sean呢排啲 Q&A 我自己個人唔太buy ,要爆其他人料/ 覺得比人呃又好,比ig shop呃又好,上連登講仲好啦。。真係有料有證據 相信noise仲大啦 唔洗喺佢個ig 度留幫人刷click rate。由頭到尾都係得單方面指控,再加Sean 個人感受就講到似層層咁,都係果句啦,獨立思考緊要呀大家
所以最後租左淺水灣 service apartment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞