召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
只係以為佢會買啲好貴嘅比小朋友
你睇佢廁所影自己啲化妝品護膚品都係貴嘢
都話佢由爆料轉問人攞料嫁喇,再加啲濕鳩comment喺面就變新料,咁嘅Q&A同上嚟連登講有乜分別 講ig黑店/美容黑店/kol/youtuber 。。。連登有齊哂

依家follow你就係想聽一手堅料丫麻,實有啲人會話奉旨派花生畀你㗎? 咪膠喇係佢自稱會爆大鑊叫人follow支持佢喎 但家吓佢日日Q&A拎花生喎貨不對辦屌吓都唔撚得
我間中都會去行下東大門執下啲過季衫,然後上次心血來潮睇一睇香港網店賣嘅韓國衫,屌你老母一件成本五六十蚊賣二百幾,料又唔係靚,唔怪之得賺到fat fat
同意獨立思考真係好重要
平時見到啲無證據又無fact check既料都係聽下就算 畢竟人格謀殺太容易
一手花生值得睇
但啲留言Q&A真係得啖笑
最on9係啲人真係會信到十足
仲口口聲聲話見到8婆是非會離場
咁佢開呢類Q&A為乜
佢本人其實都幾8公
最唔認同佢啲懶幽默回應手法
你同我諗法一樣
呢家呢個年代
中產小小既家庭都未必會買呢個牌子俾小朋友
更何況佢另一半咁有錢既話 應該會要求高番啲
睇黎係我地諗多左
佢細個係肥仔 似佢比人欺凌多喎
八掛係人都中意聽 係咪八婆八公就係取決於你有幾上心 同埋識唔識得fact check
佢依家多人注意 就可以樣樣野唔經fact check
見人講就repost跟住講 其實咪同佢口中既自大集團冇分別…
我自己都好睇唔起太8婆既人 見到啲好主觀既是非都係唔出聲算
但喺我眼中佢自己都愈來愈似一個8公
笑死 你夠竟有幾憎佢
覺得個sean lam已經變左質
想unfollow了
真心唔明依家Qna係做緊乜
說好的花生呢?
依家無啦啦比人投稿講乜黑店
然後依家似幫人賺click rate多d
Fact check真係好緊要
依家變左佢收返大家風
之前d花生無哂
攞女女d零用錢洗係自己身上橫掂個女只係佢上位既籌碼
講黎講去都係果幾樣 無新野爆
睇左一段時間Sean , 其實一直無實質證據唔怪得熱可樂串77嫁wo 等左咁耐黎黎去去都係得個講字,長左時間俾人質疑都好正常,本身都想食花生而家佢出唔出佢鐘意啦
unfollow左
收花生都算將收返嚟啲花生加啲個人感受就當自己花生咁派出去咩玩法當人傻
仲要當初成日提住話仲有大把料未爆
有好多證據 慢慢嚟 吹到好勁咁
好似真係當人傻
有冇人數過待續哩兩隻傻閪字出現咗幾多次
山東兩個女 仔細睇同媽一樣餅印咁(當然係整容前個樣
個單眼皮同個鼻
仲要冇忽似老豆
唔明點解咁多人會留言話兩個女好得意
係咁教個女發姣 但一啲都唔靚啊大哥
我信
楊生同佢父母點會唔知ava想點
諗住生咗個女至少可以r返層樓
最好上到位做埋少奶奶
點知淨係可以租間屋做鄰居
唔緊要 當慳錢 都唔想買錯野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞