召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
一次半次講野比平時激動,唔代表就係有問題嘅,可以係壓力大嘅姐,佢本身生意人加爸爸身份,仲要忙計劃點爆料
不過都認同想快d有更勁嘅料
唔知佢同ibaker仲係唔係一齊

老實講佢明顯係文筆表達能力唔太好 所以成日九唔搭八好似有啲神神化化咁
但又唔代表佢係有精神病
Lm
搶完又出去偷食
咁講到底即係Sean 有咩心理病?有心理病同會誹謗人又有咩必然關係?而家係唔係又污名化心理病?
支共手法,講真話就會安人做精神病
佢夠膽出嚟反抗一班個個follow過哂100k ge kol,佢地一句真係可以殺死好多人,佢建立左咁多野出黎,佢驚無哂有問題?咁樣就話佢有問題?班雞最想就係見返連登仔帶返轉風向囉
Lm
連啲連身裙 佢哋都係兩姊妹yy cc都係share用㗎
搵到咁有錢就真係唔使share啦
不過現實中識好多朋友
如果兩姊妹/兄弟 好friend啲嘢(衫褲鞋襪咋)真係會一齊用

一早話咗藍J大女popo完全模仿學習晒老母啲閪嘢
上次藍J live 想知我哋係咩人?睇我哋兩個小朋友就知
今次露晒底啦 原來返學對同學哈哈霸霸
咪話咗popo咀臉真係同佢老母一樣咁臭
未入小學就已經咁衰
可能平時屋企隔門就聽到藍J兩個喺房度鬧人講人壞話
小朋友學習係好快㗎 同埋本身pop就係好醒
藍J 仲想扮咩好人 ?你個女同你一樣咁閪呀
有冇pipi 同學既家長
SC既家長出黎講幾句
下次爆嘉樂仔衰野可以唔使加密
俾班妹豬知佢有幾假
以前都成日睇佢
依家覺得佢假又當班觀眾水魚咁
好想佢收皮
通常都係分咗手要出返嚟釣魚
第時佢2個女實學佢10幾歲就帶仔上屋企
然後讀唔成書比人攪大個肚嫁人
如果vivi真係認咗同多謝喪哥 佢應該係有更加多把柄驚比人爆出嚟
間屋企又唔係大 仲要俾多2個男仔上屋企瞓
等睇過多10年佢2個女上連登屌窮人唔好生仔

繼續狙擊!
LM等石小姐醒覺 收番層樓 話知你地訓街你地既事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞