召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
倪小姐佢係生仔kol
參考之前既女eo 事件啦

佢玩太多 ,中左hpv 傳埋比男eo
elva一開始教化妝做beauty起家
佢唔係model多過係kol咩?
佢係靚女 ,同埋形象好過coffee好多 coffee同百億太子女個 老公林知譽ifc殘廁

Coffee林芊妤,卻於ifc廁格與今年三十一歲的市值達九億的上市公司達利國際集團(608)旗下達利製衣有限公司之董事及服裝品牌的行政總裁林知譽(Will)肉搏斷正

Will現在幫父親打理全中國最大出口絲綢廠達利國際集團的生意,而Wendy作為羅氏針織家族後人亦幫助父親管理百貨業投資生意,大家都來自時裝業背景的家庭,令他們由拍拖到結婚、由旅行到逛街,都跟一般人的想像有所不同,Wendy笑說倆人都會寓娛樂於工作。

佢係model但而家變左model 媽媽 同d 仔女 好sweet wor
其實hpv可以打針預防既 唔知點解coffee話佢係遺傳子官頸癌
係,通常容易遺傳既一搵資料就出有遺傳因素
乳癌係其中一種
安祖蓮娜都係有BRCA基因突變所以切左乳腺
佢地呢類遺傳基因好直接就係母親有,自己就好大機會有,而家都興幫病人家屬做基因檢測,盡早預防或監察
所以男人都要檢點,一陣搞到自己同老婆性器官生癌就唔好啦
可能佢阿媽都有過子宮頸癌掛
hpv vaccine唔係預防曬咁多隻病毒 不過打咗好過冇
同埋佢嘅年代又未咁興打 仲要係未有性行為之前打最effective
性行為可能係13歲 而家33歲

即係2002,3 要打hpvvaccine
可能人地成個故事唔係共識 大家想生小朋友
純粹格硬要條仔硬食
自然唔係預期咁 變幸福少奶奶
一個女人 釣到條仔 去到咁既位置
仲要拎啲bb 衫賣幾十蚊件 都要賣出去
佢富貴極有限
al 教主都好紅。

軒公當年同胡鴻x 及kenny有路。
舊post有人貼過
2018年擺酒

召喚痴線西 (148) 善用不推文回覆
https://lih.kg/suoPvsX
#788 回覆

召喚痴線西 (148) 善用不推文回覆
https://lih.kg/suoPvQX
#811 回覆
真係天時地利人和 而家d妹妹咪幸福 一早可以打定
係啦見suenn反而係去日本
喺街見過佢真人 唔好講笑佢大肚都靚得好緊要
佢整得堅好,起碼唔係倒模樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞