召喚痴線西(209)想食咖啡雞花生 請follow IG

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
Lm

繼續兜啊
唔執垃圾都要瀨落個uncle倒 邊個會信你啲大話啊屎盤
講咁多嘢
肯返返去個山執返自己啲垃圾啦 咁多嗲
留名
想回歸大自然分解
都唔會係剝皮剝得咁衰
同埋除手掉咗佢先喺舊大石度
佢好明顯係隨性掉垃圾個種態度
而唔係諗住自然分解
只係咁啱影到嘅係橙皮
影唔到嘅自然係其他垃圾
膠樽之類
個問題在於佢呢種處理垃圾嘅手法
真係同一般無受過教育嘅人無異
扮到成口英文都扮唔出修養同氣質
帶咩風向? 我都係想Sean 哥快啲攞證據岀黎。而且佢話佢驚要入去精神病院並唔係呢幾日嘅事,佢前妻勸佢果陣佢已經好驚。 作為一個成年人,如果有人就咁講一句嗌你入青山,你都會睬佢都傻啦,sean 反而覺得佢老婆講咗就係命令一定要執行。我話佢咁樣有少少問題係帶咩風向我想問?佢用咁卑微嘅態度去應對佢前妻係有問題wo。

最後都遮漏咗
明明就係佢中學同含大嘅好朋友
咁條仔到底係邊個
反而覺得v認好過咖啡死撐咁柒咁蠢
可能唔係唔小心遮漏呢
睇返佢Q&A1打個啲野都覺得痴痴地,不過覺得佢係堅料係手所以follow左,直到琴日Q&A又開始9唔答8,條友應該真係痴左線
ViVi 果張邊忽似老公

黑黑實實有線條點變白白淨淨肥仔

係咪搞笑
尋日點會9唔塔8 我覺得幾清晰
只係有啲嘢講得太明
對佢自己無好處
只會不斷惹禍上身
適當地保護自己其實係應該
唔係為咗食花生
就要人哋所有嘢表露無遺 先係好人
岩啊,所以如果佢有堅料睇,理得佢痴唔痴
佢依家係爆料kol,爆爆下料無啦啦講咩痴線唔痴線,如果真係正常既比人話痴線應該唔會咁大反應,等於班雞如果無做過就唔會好似☕️咁衝出黎柒一樣。不過理得佢真痴定假傻,最緊要佢啲料夠堅,不過睇完佢琴晚Q&A似係已經無片無相再po了

係咪黎料
而家先出嚟兜
因為見到連登仔幫佢諗到個理由兜
同埋uncle個到勁似我uncle今日見到風眼

點解同佢宜家個樣有啲分別,定只係化濃妝同淡妝嘅分別
邊個黎
法國媛
啲名真係好過癮 法國媛 花甲王 假寶玉 熱可樂
唔知幾耐之前佢話佢個英文名Cherie係法國名 自此之後我見痴線西叫佢法國媛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞