廿年無砌過機,整咗個15000蚊打機list跪求賜教

399 回覆
9 Like 5 Dislike
又係你呀巴打,之前係舊登賣過 PSVR 俾你

擔心裝 windows / driver 果 d 問題既話搵 T 記 / 悠二店啦。幫你砌好裝好走埋線,送貨上門即插即用

T記係咪terminal?

話時話套VR買完之後,掃咗一大堆game

o但基本上封印多過玩

係呀,雖然細你幾歲,但係絕對明白人大左只係儲 game 唔係玩 game

上年我都同你一樣砌左部皮幾野既電腦,相信你都係開頭 J 幾個月就擺係度。但係唔砌就唔安樂

擔心裝 windows / driver 果 d 問題既話搵 T 記 / 悠二店啦。幫你砌好裝好走埋線,送貨上門即插即用

o但基本上封印多過玩

係呀,雖然細你幾歲,但係絕對明白人大左只係儲 game 唔係玩 game

上年我都同你一樣砌左部皮幾野既電腦,相信你都係開頭 J 幾個月就擺係度。但係唔砌就唔安樂

係呀,駛少少錢氹吓自己開心

我朋友叫我唔好買,話我根本無時間玩

o但基本上封印多過玩

上悠二網砌機啦

呢個好似好正咁喎

呢個好似好正咁喎

改用細箱?
550w好似唔夠喎?至少650-700w啦 i7-7700k+1080ti
有錯請屌

呢個好似好正咁喎

改用細箱?

細箱的話,移走部xbox one 同Wii U 可以塞入電視櫃第二層
其實唔係好明呢個list點買到1080

其他嘢邊度平咗?

其他嘢邊度平咗?

可能因為細板細case 7700+1080 又唔係7700k同1080ti

其他嘢邊度平咗?

可能因為細板細case 7700+1080 又唔係7700k同1080ti

咁係咪唔好貪細買細機?
我同你差唔多,我就決定買Alienware notebook R4 17,行i7 7700HQ 配GTX 1070, 雖然部機好重,但起碼隨時可以搬走
我同你差唔多,我就決定買Alienware notebook R4 17,行i7 7700HQ 配GTX 1070, 雖然部機好重,但起碼隨時可以搬走

我唔想買notebook喎

其他嘢邊度平咗?

咁係咪唔好貪細買細機?

有得揀我唔會用細機 因為難d打理/改/換野 我自己就一定用返ATX大細
但如果你肯定d野唔會搞佢 屋企又冇位 咁你咪用細

其他嘢邊度平咗?

咁係咪唔好貪細買細機?

有得揀我唔會用細機 因為難d打理/改/換野 我自己就一定用返ATX大細

位就有⋯

但大大件嘢無批文就入境⋯

咁我諗返大機啦

其他嘢邊度平咗?

咁係咪唔好貪細買細機?

位就有⋯

咁我諗返大機啦

其實一部ATX機都唔係好大姐 係重囉 過境唔會有問題掛

其他嘢邊度平咗?

咁係咪唔好貪細買細機?

位就有⋯

咁我諗返大機啦

巴打佢係過唔到老婆呢個海關境, 細細部有利就私入屋

其他嘢邊度平咗?

咁係咪唔好貪細買細機?

位就有⋯

咁我諗返大機啦

巴打佢係過唔到老婆呢個海關境, 細細部有利就私入屋

咁你自己識唔識砌or有fd識 你比一百幾十/請人食餐飯 淨買料偷偷地運入房砌得唔得呀
呢個組合加埋windows 10都係11k 左右
差個月球?

其實vega 月底發佈,有機會重創N card 價錢,等得8月尾批

呢部心動了

呢部心動了

550w唔太夠用,650w會好啲

呢部心動了

建議用返850 evo 同價容量多啲,而且速度其實唔係幾感受到分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞