若要暗瘡好,咪撚信老母14

1001 回覆
60 Like 6 Dislike
不過岩岩擦個幾日 塊面乾到甩皮同那那地
我都係搵佢打 我諗如果你覺得佢打漏可以同返佢講 佢好易話為 可能佢會幫你補打架喎 so far我覺得佢係幾好
其實尖陳好易話為 有咩唔明唔滿意直接whatsapp 佢就搞掂 洗乜自己勞氣又唔話俾醫生知
咁你有無搵過佢講呢件事呀 我自己打就越打越快退紅既 不過如果你覺得佢打漏左係可以直接同佢講 我唔信佢會話唔幫你補返
我覺得你應該直接搵佢問下有無得補打 反正無蝕 佢補返俾你又賺左唔洗等下次 問下又唔會蝕點解唔問
唔係 我意思係如果返到屋企見到有漏可以whatsapp佢講 其實睇醫生睇緊要係溝通 既然你都覺得有效果就大家溝通好啲就可以啦
Sorry 近排做嘢忙得制無時間追post
我等得閒啲再整理下先打
近排開始食A酸 請問各位面乾脫皮洗唔洗搽保濕
同埋出街搽防曬乳 係咪搽保濕再上防曬
另外本身油肌 保濕推薦邊隻呢 多謝
巴打咁鍾情尖陳係咪同佢有路
以事論事姐 公道講句 又唔係打唔通電話又有whatsapp隨時有得問點解唔問淨係走去連登講 唔通其他巴打8點半都走去排長陳又係想同佢搞基咩?
屌你最尾嗰句
過來人,同大家講句加油
好快就變返白白滑滑!
No offense,雖然我認同巴打話遇到有咩問題都要同個醫生交代清楚先,但喺上面啲對話你俾我嘅觀感係合理化緊個醫生似乎有啲疏忽嘅依個源頭問題

喺醫生因為打漏咗啲位而影響咗病人嘅療程上面,正常人應該都會對佢嘅專業水準有啲詫異同質疑;但我take到你似乎反而係將個矛頭指咗去個病人無好好咁同醫生溝通上面,講到好似依種情況病人suffer緊嘅嘢係要自己負責咁,有啲啲blame the victim嘅感覺、同時又喺咁幫個醫生兜咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞