我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助 ( 43 ) - Yujihw 新砌機List 新開箱評測文 13代已出

1001 回覆
23 Like 9 Dislike
non oc唔會再番?
M27q 或者mag274qrf
其實冇咩驚

我覺得水冷ok的
聽日我d同事應該返黎了
Sorry 原來 24吋

呢個唔多選擇

我會g24f 2

岩岩新版本都到埋
zotac 4090有貨未
13900k會唔會好容易上到100度見啲人講到360AIO壓唔住佢咁 因為想超上雙核6ghz先左諗右諗點盡量壓低個溫度 定其實唔使咁擔心

冇消息
近排個價好返d

之前同級人地賣千頭千中

佢賣2000頭

而家叫好返好多
睇下咁樣得唔得
1 x Intel® Core™ i5-13600K BOX 行貨
價錢:$2,580

1 x [11月優惠]GIGABYTE Z690 AORUS ELITE AX DDR5 ATX (贈送Aorus AMP 900 Mouse Pad)
價錢:$1,150

1 x Kingston Fury Beast 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz C36 AMD EXPO
價錢:$1,699

1 x [11月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$749

1 x ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 V2 OC Edition 10GB GDDR6X LHR (可單買或砌機) (現貨)
價錢:$5,950

1 x [優惠]配ASUS 3070或以上顯示卡 FSP火牛減$200
價錢:-$200

1 x [11月優惠]FSP Hydro G Pro Series 1000W 80 Plus Gold Fully-Modular 砌機減$50
價錢:$1,099

1 x [11月優惠](獨家發售)FSP CUT592 4x 14cm ARGB Tempered Glass Type-C E-ATX - Black
價錢:$649

1 x [10月優惠]Thermalright Frost Spirit 140 BLACK V3 Dual Tower CPU Cooler
價錢:$370

1 x [10月優惠]MSI Optix MAG301RF 30" 2K 200Hz G-Sync Compatible Gaming Monitor
價錢:$2,499

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $16,625
https://www.faroll.com/customize#Mjk4OCwzNjk2LDQ3NjAsNTA3MSw1MTIwLDUxODksNTQzMiw1OTY4LDYyMDUsNjIwNw
係呀 不過又話唔好少過35mm屈線
所以驚會燒 不過而家Nvidia話係插唔實先會燒
i9返黎未
唔該晒
唔好意思悠二
介唔介意幫我睇睇大概幾時可以送貨
我預預時間響屋企收機
訂單編號:221116000133248
隔離答左你

不過正常買返ptm pro 就得
火牛幾時會有?
唔該悠二

請問ram 係咪改依隻ok?

1 x G.Skill Trident Z5 RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C40 F5-6000J4040F16GX2-TZ5RK - Black
價錢:$1,699

我見h7 flow本身得2把扇,以為唔夠用所以先加

另外想問下你會唔會黎緊做black Friday優惠? 如果會咁我就等埋星期五先落單,謝謝
會返 但唔只再係12999
悠二 我訂單編號221024000254666 訂左ai1300p火牛好耐 都接近就一個月仲未有貨
可唔可以轉 Thermaltake Toughpower GF3 1650W 80 Plus Gold ATX 3.0 PCI-E 5.0+個 Toshiba 18tb hdd 我再補差額比你
信仰無價
其實都冇咩計

已經用哂 360排 所以我覺得冇咩好擔心
其實我覺得插實就冇事

屈少少冇咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞