我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助 ( 43 ) - Yujihw 新砌機List 新開箱評測文 13代已出

1001 回覆
23 Like 9 Dislike
老闆訂單編號221110000063343
大約幾時收貨
悠老闆 落完單後tg pm你訂單編號就拎到三千人優惠?
悠老闆有4080個價未
不過intel wifi driver 唔知咩事

今年有d新底板王開始直接都係amd wifi card
應該今日送了
可以.同埋LG隻野.今星期到了
而家仲建唔建議買非atx3.0ge 牛

老闆請問幾時會送到,之前話5個工作天,今日第8日都無聲氣
覆左你啦
i9有貨未啊
是不是要用software來熄的? 到時教教我? 我明年會找你砌
想問可唔可以加錢送快啲
無電腦打機人生好苦悶
訂單編號: 221114000297589

幾時有
應該今晚送了
1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,580

1 x [11月優惠]Gigabyte B660M DS3H AX WIFI 6 + BT5 DDR4 Micro-ATX
價錢:$940

2 x [優惠]Klevv Value Select 8GB (1 x 8GB) DDR4 3200MHz C22 SO-DIMM
價錢:$470

1 x Samsung 980 Pro Series 250GB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$790

1 x [11月優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 3060 EAGLE OC 12GB GDDR6 LHR (可單買或砌機)
價錢:$2,899

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 750W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x [10月優惠]Antec NX Series NX200M Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$269

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,577
https://www.faroll.com/customize#MzczMSwzOTkyLDQ0MTUsNDU5NSw0NTk1LDQ4OTIsNDkxMCw1NTEw

想平民價打機用, 個CASE 放唔放到張DISPLAY卡?
巴打你係幾號落單?
暫時唔公開得住.不過你可以TG PM我
諗咗性誕優惠未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞