我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助 ( 43 ) - Yujihw 新砌機List 新開箱評測文 13代已出

1001 回覆
23 Like 9 Dislike
建議你美森.香港個價完全唔抵玩

其他野.你有需要可以搵我買
謝,之前幫陳過。
理論上係.但.我又唔建議你完全冇

外國冇咩所謂.但香港市區多.真係塵比較多.所以有隔塵網好d

冇所謂啦.d airflow設計既箱.有隔塵網都依然散熱唔差

多謝多謝
講到咁就信你啦
不過我嗰條係fury beast唔係renegade
仲改唔改得切單使唔使等貨
好的 那這個airflow有沒有沒光版本?

不過你用緊邊條ddr4
我覺得可以買呢粒
不過要更新bios先.如果你唔識安裝的話.當然可以搵返我
如果你只係換粒cpu.砌機費都唔收你
https://www.faroll.com/product/5846/10amd-ryzen-5-5600
13600K
風冷有冇推介?
買隻有燈版本.都可以熄左D燈

Lian li 216我覺得唔錯
TG 我先
好耐冇聽過呢個3A組合

個時的確係.Intel的確係輸得好嚴重

Intel唔係有12代.都真係唔得

不如諗下搵5800X 3D好過啦
4090帝版果幾張幾時先返貨
聽落似bios 二次開機

你有冇開xmp 或者玩過bios之類

同埋咩spec黎
悠老闆 請問221028000481870幾時送?
又或者可唔可以加錢轉特快
已經等咗好耐
1 x Intel Core i5-12400F BOX
價錢:$1,430

1 x [11月優惠]Gigabyte B660M DS3H AX WIFI 6 + BT5 DDR4 Micro-ATX
價錢:$940

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [11月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$749

1 x [10月優惠]MSI Radeon™ RX 6800 XT GAMING Z TRIO 16GB GDDR6 (可單買或砌機減$100並送AsiaHorse 黑啡 Mocha 火牛線)
價錢:$4,799

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 750W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $9,476
https://www.faroll.com/customize#NDg5Miw0OTYxLDUwNzEsNTI1OSw1MjU5LDUyODEsNTUxMCw1ODk2

老闆個wifi 連唔到係要點set?
有冇裝WIFI driver
係岸鳩技姦 intel u 用amd driver
Fe 版

一定冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞