Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
執野任個系統應該係為DMZ而設計嘅
咁都攞嚟當一關
追車果關幾好玩wor 尤其最尾果下 慢慢推上去救阿嬸好正
Veteran爆機,除左打APC果part on99同追車有點誇之外其他整體都收貨,
想佢多的search房gameplay,不過照咁睇下集應該仲少呢類level因為要打大仗

上面有巴打話500係搶錢,你睇下2042先
可收貨campaign再加玩得落手既多人mode又coop又war zone又DMZ其實真係算係咁
拎到槍之後都無雙算
遇到同樣問題想問師兄點樣解決
剛剛打爆 又唔係話唔好玩
但好多地方都好唔過癮執垃圾,俾重甲屈
都係以前打人海好玩d
有冇師兄知咩事,更新完就變咗咁,岩岩再重新安裝都係咁
唔好禁更新 一彈出黎就取消
但我已經禁咗
我知點樣撳啦,唔該晒師兄
入就係入到,但係入唔到去玩果到,之後就成隻game彈咗出去
我想玩單機呀
有無得淨買單人
可以玩啊 bug嚟㗎 你照住我上面#198個方法
撳完之後,等多陣成隻game彈咗出去
聽晚先再搞
佢應該會幫你重開game 然後load返個early access畫面畀你 如果都係冇嘅話 你睇下reddit入面有冇嘢幫到

https://www.reddit.com/r/ModernWarfareII/comments/ydipgw/new_modern_warfare_ii_main_menu_screen_looks_clean/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

我都係睇reddit仔教嘅
唔該你師兄,我聽日返工睇下,有緣戰場見
果版我以為自己玩緊 The Last of us 2
偷跑未
今晚返去試下,thx
但佢最尾係有show 到no russian 架喎
係咪諗住reboot埋call of duty ghost
今集代入唔到其中一個原因係2022年版嘅將軍(Glenn Morshower) 係2009年版嘅overlord來。
先入為主覺得佢唔係奸嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞