Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
發覺Aug好撚好用
好煩喎要搵個吉既apple id 去搞
想問下PC版有冇人成日彈game? 唔知點解成日彈
要改名做使命召喚:緝毐戰爭
殺咁多人捉到個光頭佬,又要放虎歸山
仲整勁多平民場面,擺明引人射場平民
最後咪有粒飛彈發射咗
仲唸住會打中某啲大城市
引發''現代戰爭''
好似當年mw3 e3條片咁
https://youtu.be/pLiKogTHo_Q?t=227
點知兩個制就解除埋粒飛彈
片尾講咗makarov個名就完
唔洗呀,直接轉地區就ok
本身個id 有subscription
如果轉地區要cancel晒先
用緊乜driver
岩岩用Nvidia新果個526.86 driver彈到仆街 起馬每場都彈一次
反而用返舊果個526.61情況會好啲
有時玩成晚先彈一次
有時玩兩三場就彈一次
我update左最新
試下downgrade返去526.61
我見巴哈都多人屌個更新彈到仆街
想問下各位
每場打完咪會有通知彈出黎,講你聽隻槍升級解鎖新配件既
我唔知禁錯乜而家無左,有無巴打識整返出黎
【情報】透過漢堡王APP 免費拿到MWII 的 Buger Town 連動造型與經驗加倍
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=5371&snA=31238&tnum=1
尋晚用左ios an機試都唔得
Scan完淨係得app入面篇野教你點拎
唔關你事 某個Update之後就冇左
thx

Invasion camp屋頂遠狙都幾chill
mpcr全加bullet velocity好似冇bullet drop咁
War zone 其實係玩乜?(新手)
我覺得.50好用d
食雞
. 琴日爆左故事mode.....當中既玩法場景其實都ok, 但如果單單以個故仔黎講, 真係好差下...好平淡 冇激情 光頭王之後以為未完 點知一下就完左....
真係好撚煩 成鳩日彈
pc? 係唔係display卡 driver太新?
唔係 當你玩多人贏緊個陣就會彈9你
我係PC
俾人殺到嬲,宜家玩沙漠個場剩係會用狙做camp狗
再係上樓轉角位放地雷加軍備箱無限續camp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞