Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
平均兩場一粒
買咗豪華版,通行證會有經驗加成
屌你老母彈驚彈到傻
隻驚都on lun9
岩岩隻驚update完S1之後nvidia driver又update埋
都係一場彈一次
嬲撚到震
Warzone完全唔好玩
我都係摺返埋去洗TDM
今日金咗x12同mp5
M13B已解
有冇人可以話俾我聽更新咗啲咩 屌你老味啲bug仲喺度
更新完都係得45fps
已經有等佢最佳化著色器
i7 4770 +1070 開到最低
都唔知咩事
明明battle net果隻舊版現代戰爭
可以開高穩80up fps
1070 40fps中

mw1明明開高都有60-80

睇完你呢個cm決定等佢更新算

3080都係要開最低
我3060ti 開高 都平均60
唉今晚放工再睇下試下跟d youtuber較setting再睇下

想玩mw2好耐,都無乜其他槍game想沉迷
cod d模式樣樣都有得玩先正
同埋最緊要係用真槍,唔似apex果d太空槍,太空地圖完全無引
見好多人問 n記driver
外國建議最好用返522.25 fps穏定啲
hot fix果個driver會drop fps同 fps會大幅度跳
暫時所有driver都會彈,game問題

3080+9700k+32gb 1080p高畫開xmp大概16x-20x fps
同埋cod wz2同dmz fps都係睇cpu多啲
........ching 想確認一下,大更新完, 個N記DRIVER 重未可以更新?..有冇搞撚錯
DKLM 個任務話用鑽頭炸彈殺1個特戰兵.....琴晚炸撚左4個 都係解唔到個任 有冇師兄知點解,
另外想問下各位ching KDA你地CARE唔CARE?
call of duty近幾年都係咁
揀啱個好driver就得,fps多數愈更新愈差
其次係等mw2更新,以前warzone都係時好時壞
想問下拎新槍嘅「非軍事區」點玩
同街人打打下佢地走晒,開mic問冇人理
有冇人帶打
墨佬好撚正
3080都要最低有咩機可以開全高
呢樣真係,以前迷BF就係因為夠真
咩APEX,Ow完全唔係我想玩嘅
bf都好正 果時最鐘意玩bf4
bf1 bf5 d槍太舊就唔識
BF2042同3最好玩
之後嗰啲垃圾嚟
好懷念泰坦mode
想問個50級BATTLE PASS 都係要自己升?
買完個PASS之後 如果你冇買到之前個PACK 就係自己不斷打升上去, 有買PACK 佢一開波送你50點 或者到最後你冇時間玩可以值接課金買點
佢個角色感情仲豐富過Price

今集主角應該可以睇成係 Ghost + 墨佬

台詞同啲中二病動作最搶戲

Gaz 都還好

但Soap Price 真係… 相對實幹啲
諗住第一賽季有墨佬專登加錢玩寶庫版
點知無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞