Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
sbmm 太撚強,唔好話輸,你有一場好,之後四場都係閪

有人話遇到閪場即 quit,quit 到系統派返啲好場你
而家玩到除非係打S&D先會著重輸嬴
玩其他mode一律自己玩得開心就好
請問咩叫S&D
想問下FHD用家們fps大約係幾多

我自己3080 + 9700k + 32gb ram畫質較全低先得110-140fps
用緊Nvidia最新個hot fix driver
但明明之前用舊driver 516果陣較全低都可以去到150-180fps
search and destroy
我都唔係睇輸贏,係睇下個場 KD 點
其實D外掛狗畀人report幾多次先再ban
睇kill cam佢明明唔係望緊我個邊, 又唔係有high alert仲有間屋遮住佢視線, 我一行出嚟即刻轉身瞄到準一準, 有冇可能呀
呢隻垃圾game更新未

而家玩返先鋒個人都冇咁燥
firm左係用sbmm派場?
部機半年都未試過BSOD
隻game呢幾日郁d就BSOD
出乜春名

cod 1 出嗰陣你出世未
我07年mw開始玩起啦傻仔
你玩老翻都要周圍講咁型?
你搵到近期幾隻有老翻先再講啦
班高手佢地習慣左次次轉灣 都會跳出去
個人覺得kill confirm 最好玩
又易升槍
個個掉decoy grenade升槍
成場槍聲嘈到拆天好on9
好耐未聽過老翻
依家老翻咁多毒
中咗毒又要曬時間整過部機
就係為咗慳果幾百蚊
簡體字=外掛狗是常識吧
有場條友仲要開咪講CHINA NO.1
搞咁多野玩老翻可能仲貴過買正版,仲要唔可以上網玩,又有機會中毒同呃錢搵笨柒。啲窮閪諗嘅野唔係正常人諗到
仲有啲名寫住"核平日本",點解個名仲出得街
算啦 隻game根本on9 咁樣既畫面根本唔應該要開低先上到144 仲要唔係穩果隻WARZONE同MW 2019都唔會咁撚樣 擺明佢最佳化做得屎
起碼等佢出多幾個patch先會正常發揮
其實啲廠商好勁 成日減 又sub制
成功令好多人由老翻轉到買正版
10年前淨係聽遊俠 bt
遊俠咪又係拎外國嘅
加個印整一整合當自己破解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞