Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
無計,舊版mw2太出色
當年政確既野又少,發揮空間大好多
試下呢幾年出no russian呢關,肯定比人鬧死又抵制
五百有啲貴,聖誕會唔會有特賣或者入game pass
但係上年嗰隻真係好垃圾

劇情短,成年都好似冇咩點更新過
我集中玩喪屍模式,但係呢隻同cw比真係差天共地
唔玩多人500真係好貴
不過依家俄羅斯入侵烏克蘭之後,呢關嘅爭議應該會冇以往咁大
早排有新聞話Sony 同Activision 達成左協議唔准放上game pass幾年

聖誕特價就睇隻game本身有冇問題,通常越有問題越減得多
結局有彩蛋 No Russian
Ps5版而家咩價位
睇完達哥當玩咗
你窮撚到咁?都幾可憐
單機有咩好玩
Re完 全部都唔使死 有咩好睇
有冇tg group for遲啲warzone/multiplayer
打完,唔計致敬舊MW系列既場景同劇情,都見到有前幾作/其他動作遊戲既影子,最明顯就係大宅同WW2德軍俱樂部既玩法好似,又係答問題;係屋入面周圍行;多種到目的地既方法

渣車果段勁似uncharted 4 又係可以跳車

不過唔太滿意某關同最後既潛行 前者如果要攞獎盃,真係要計好d物資同要有load多幾次save既準備 後者就強行要你潛點解唔可以痛痛快快正面對決呢

btw總體都滿意,按最後既劇情,下次應該會多番d正面大戰既關卡掛
點解可以咁快
有冇人知道可以點解決開game就crash個問題
屌佢係activison個度就crash
佢今集劇情又on9 好多位都係專登為難玩家
屌佢老母玩執物資合嘢我唔好去玩the last of us

呢集同2009 MW2 差幾百皮 舊MW2真係可以不斷重玩
仲有一樣嘢 今集啲場景係做乜鳩 完全破壞唔到
上集剩係揀multi play果堆都差唔多200gb
買完碟之後都要download返一大堆patch
應該都唔會慳得幾多位
有啲 online 買嘅 game 玩落幾鍾意會買翻隻碟,買碟係 for 日後冇得喺 PS store download 翻隻 game 嗰時用嚟 install 翻隻 game。因為有啲 game file size 太大又唔係成日玩,我會 delete 咗隻 game 先,free 翻啲 space 畀其他新 game,等到之後想玩就 install 翻。話唔定到時裝翻嗰陣唔使被逼裝翻嗰堆 multiplay content,因為已經冇得 download。

可能對而家啲人嚟講唔太理解,但係我係嗰啲會攞翻陳年舊 game 出嚟撚幾撚嘅人。
等緊multiplayer unlock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞