Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
PS4 玩緊,買咗$789個寶庫版
但係入到game 認唔到張pass好似
有冇人知點解決?
The main fix for the issue, at least on PlayStation for players missing items like the Oni Operator or items from the Vault Edition, has been revealed by Infinity Ward. Follow the steps below to restore licenses on your console and hopefully find them in-game:

Go to settings
Go to Users and Accounts
Go to Other
Select Restore Licenses
等佢減價先啦
我建議先平平地買mw 2019
個劇情都幾好,質素刺激感完全唔失禮,我都打爆咗兩三次
玩過鍾意嘅先買最新啦

利申,由第一代開始幾乎集集都有玩過
中文係 修復憑證? 我試咗
但入到game 揀到pass 個位都係空嘅
揀到商店個位 次次都彈走
定係in-game 另外有嘢set?
啲bugs多個傻
係咁彈game 屌佢老母
咩平台?
中文唔知喎
拿你跟片做多次睇下得唔得
https://www.youtube.com/watch?v=nC2WR2Mtga8
另外in game商店係有問題,因為未開放
屌佢老母 我都係 唔更新唔俾玩
更完 閃到我以為對面做咩咁多閃彈
眼都殘
通行證未出架
你睇下有無4隻 ghost特種兵用

M4槍匠有無得揀fjx
得幾個鐘content  548除開貴過機鋪打街機
想問下佢個fjx包其實係咪得m4一把槍?
唔係,另外有支衝鋒槍都改到
Ps5
想問beta獎勵送左未
平過手機game 咩700幾蚊十抽啦
雖然故事冇新意 但咁嘅畫面同槍嘅手感
都算係咁
新出呢集d maps好似冇咩邊張特別正 好似好多都係modern warfare 1正d
送咗,兩支槍顯示lock咗但㩒入去用到嘅

單機mode飛車個關真係我玩過最腦殘既遊戲
我三個鐘爆機,即刻賣碟
今集可以話眼高手低 樣樣都想學
屌佢又仲唔返舊版既感覺 2頭唔到岸
劇情又唔make sense
見ghost紅就夾硬加啲情節落去
最緊戇鳩save point一翻生就炸死
5次得1次走到
Mw19>Mw22
一入game停係正在更新遊戲清單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞