Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
無ps想買pc但諗起外掛就無引
唔值5百幾
最撚慘係本身用Ps,有fd用 xbox
局撚住同班外掛電腦狗玩
有無人覺得畫面光暗好難睇
成日係室外都睇唔到 係窗口個啲人
室內又勁暗 較太光又畫面勁白
定係我年紀大唔岩玩
升爆左MP5,唔知下一支玩咩,有無好介紹
呢幾代轉左用temporal AA就已經有visibility問題
本身IW仲話cut左nameplate 宜家頭頂有返紅點已經皇恩浩盪
直頭唔掂
PS跨平台可以連Xbox 同PC
多人模式
成日唔知咩事啪啪啪幾下死左仲習慣緊
本來以為今次會係Mw重啟系列進入巔峰輝煌,估唔到各方面都會出奇地差。故事模式、多人模式同Spec Ops,只有傳統6v6多人模式叫做得好,其他都達唔到期望

故事模式個劇本同遊戲節奏完全相反,故事劇本推延得好快但係遊戲節奏超慢,而且有部份關卡好沉悶,好在畫質靚同叫做有少少新玩法

多人模式6v6場地設計幾好,但係ground war場地設計大倒退,場地面積過大而且少咗高低差,完全一面倒向狙擊手

Spec ops同上一集一樣都係Warzone 場地嘅廉價模式,但係由於場地設計比起上一集更加差,所以玩落更加差
揸狙擊槍,
對手點先睇唔到我反光?
換個低倍數鏡
打人先開鏡
衝鋒槍同m4點改先好?成日互射都輸俾人
6v6 啲場真係幾好
同埋今集有鑽牆彈
少咗camp狗
用晒舉槍描準速度最快嘅件,
呢隻game係玩鬥快開槍
有無人重係keep住crash
平均一至兩場crash一次
玩到興
啲人腰射仲準過我開鏡射佢頭
玩兩場就亂碼
新手建議用散彈camp人
想問下ps5係咪直接插鍵盤滑鼠都用得
咁都唔係必贏對鎗,穩唔穩,洗唔洗壓,都大影響

https://discord.gg/2n58dREM52
請問呢隻game係咪有大逃殺mode?
洗唔洗比錢先玩得?
如果比錢而家係玩 cs mode同埋單機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞