Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
臨尾打 grave,屌佢要自己做晒所有野,隊友就企後面
Ak762好撚爽 545垃撚垃
有冇人一齊multiplay玩下?
全部都得 支援原生滑鼠
好似話未開season 1 11月中先開
賽季都未出
一開始幾好
之後發現好長
邊有咁多車
應該有50幾架
班恐怖分子有50幾架車車隊走圍周
On99
想問下之前cowmw2022 同埋冷戰都是暴雪到買
今集是咪最好都係去返暴雪到買
見佢steam終於有得買返想跳返落steam
多謝巴打教路
今次萬聖節好似冇見佢特價,再等下先
巴打指無線定有線?
全部都得 有usb插頭就得
講明先唔係隻隻game都有 cod only
有啲失望,玩落個感覺不如2019嗰隻MW

Ground war啲場地設計唔係幾好玩,冇咗上一集城市嗰種場。Spec ops啲任務又係用返Warzone啲腸去整,唔及以前2009 MW2咁好玩,雖然嗰隻都係攞Campaign關卡重用但係起碼玩落幾流暢

唯一比較好喺Campaign,個畫面係靚故事都叫OK
傻閪
少咗高低差
啲狙係天台玩得更過分
死窮鬼,寒酸到一個點
面皮厚撚到 自己都無邏輯笑鳩人
個入侵模式幾好玩,同埋升槍都幾快
唔買飛比錢睇王晶係寒酸
邏輯錯到離譜
唔想睇/無錢睇咪唔撚睇

想玩隻game但係又唔想比錢唔叫寒酸叫咩
ground war 同 invasion 的係天台鬥狙
啲場地密度太低,就算唔係狙擊手拎重機同步槍都好容易camp,我都幾surprise佢居然唔出市區場,反而出啲濕鳩沙漠場

同埋我覺得ground war應該取消或者大幅限制擊殺獎勵
依家係更加過分,上一集場地設計平衡好啲,就算有追擊camp位都唔會太多,依家感覺隨便一個屋頂都可以玩到狙, 又缺乏battlefield場地破壞呢種反制手段
係,唔好走落大街,最多都係靠住巷嚟穿過啲屋,根本太 favor 啲狙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞