Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
beta同單人都冇咩事
但玩多人成Q日彈Game
其實劇情入面佢兩個好fd都冇話咩跟唔跟班 睇返一開始將軍話soap會入佢條隊ghost即刻:fucking hell... 應該本身都識咗好耐
跟住soap又講過Johnny淨係ghost可以叫 其他人都唔叫得
盾佬全部pk黎
裝RPG 見盾佬就射佢報仇
煩撚到閪咁
常規武器係咪打佢唔入
清一色支那人都用zimo
呢一代全部隊中嘅成員都變咗兄弟
最尾酒吧飲酒齊晒人自成一國咁
今代有冇Danger Close
上代mw2成日用rpg/榴彈配danger close 射牆
覺得當佢地係全新角色會好啲,除左price之外其他三個完全唔同晒
但無可否認新版ghost係幾型

癲撚左拎支SMG跑來跑去
有冇人解鎖完twitch 但in game 收唔到watchdog 141 個blueprint
新版mask好柒喎
重生,爆炸死,重生,爆炸死
重生,1-2秒內俾狙秒, 重生,1-2秒內俾狙秒
到你打得好嗰陣,就自動彈game
幾次都係咁
屌你老母真係不吐不快

Online 改到個地圖咁撚大 好心6v6就改返細啲啦 屌你老母場場喺度搵人射 最撚深刻係嗰條高速公路 屌你老母一頭一尾成場有半場都喺度跑 個地圖咁大個個都用支死人射手步槍一下秒 重生個位又衰 一出黎即刻死
我屌你老母 個多人模式連勝敗都冇撚得睇
未搞掂就咪撚柒出啦 屌你老母連死咗幾多次都冇得睇要完咗先知 做乜鳩啫而家 冇得睇會開心啲?

真係屌你老母咁多代online 最撚冇遊戲體驗就係呢一代 由PS4計起mw19 係最好玩 呢代真係垃撚圾 我玩cod就係唔想好似Battlefield 咁樣跑地圖 屌你老母呢一代整到咁撚柒大唔知做乜鳩 見上網啲人話個地圖咁大咁就冇人做cam狗 點會冇啊 幾撚多仆街仔 cam重生點 一出黎就即刻死啦仆街 屌你老味今代又多限制
仆街而家打到12lv 如果我想玩突擊步槍嘅話 都仲係得一支玩 洗唔撚使啊屌你老母 真係唔知以為係免費game 10幾lv起碼都有兩支用啦屌
點解白金
白金CAMO
屌自己負皮左
高速公路個埸好煩,好多人camp又不停爆炸我覺得根本唔好玩
秒死到好無癮
唔玩載具,基本上玩唔贏
好撚悶,全場不停爆炸,不停中狙
重生,背脊又有人
重生,又有狙
又重生
你老母5秒前先爆炸完又嚟一次
玩Online完全唔知自己玩緊啲乜
高速公路場係咁,不過其他場我又覺得幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞