Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

到底點撚樣先dl到,真係由一入碟就炆到e家,一堆野不要你dl,我剩係諗住玩劇情啫大佬,dl完劇情包1諗住開得波啦,屌佢老母又彈個2出黎,仲要dl唔到,真心俾隻野搞到燥
有啲人好準,果班應係PC人,我主機人好難打
比人射得多我發覺走位同有耳機係最重要
我第一次玩fps,如果全主機場都有中游位,有PC人成日尾2名
Controller同pc玩法好唔同
玩得熟既手制撚係屌打pc鍵鼠撚
Cod既aim assist太屈機
battle pass係咪仲未出
可以關咗跨平台 我都得閒開下得閒關下咁
少咗camp只係傳統6v6,ground war多到仆街
裝晒舉槍速度快嘅配件,呢啲通常都係熟練度問題

如果你想殺多啲人建議用散彈槍camp室內樓梯位爽下先打到啲鬼佬嘈到爆炸開咪鬧我
多人對戰
m14幾好用 有狙既精度仲有半自動既射速
same
我見無人再問呢個問題
以為個個都無左彈Game呢個問題
舉槍快就係一切
仲有另一種打法,輕機/重機裝紅外線腰射,一樣可以屈人
https://youtu.be/Qtij4w3By0g
手制今集屈到soft lock咁款
唔怪得spr當散彈用咁屈
Warzone黎嘅
暴風雪當年set左尾國地址,宜家買左MW要入電話號碼認証至玩得。
想問下大家咩槍最op
有冇巴打長期都係80 ping +?
定係xbox先會咁高ping
今次有冇mw 2019個兩個細場?
今次有冇好似mw 2019個兩個細場?
共雪
wz未有
coop應該menu最落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞