Call of Duty: MW2 使命召喚 玩代戰爭2 單人模式提前解鎖

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
55 係 battlepass level,唔係你本身個 level
而家新game 真係唔洗急買
BF2042 又係一出垃撚圾
而家cod 又係
等一兩個月特價先都得
Bug又多 又成日彈
戇鳩鳩
由day2開始冇彈過
利伸:steam 3080
cod 係有bug,但bf2042 係直頭垃撚圾到到而家都fix 緊 bug。出咗一年仲執緊啲map,而且而家先season 2,槍又無出新,淨係拎返bf3 啲舊槍當新槍出。

相反,mw2 11 月中都出season 1 加三把槍
真啊,起碼cod玩得落,更新又快
玩groundwar 升槍好能快
一場支槍都兩三lv

快手升晒佢等war zone出 屈鳩人
等緊聖誕再用vpn揾個最平地方入手
On9 pc 玩劇情 閂咗game再會無save
屌好撚嬲
Ps版啲bug多撚到,著吉利服上島搵飛彈,明明掃清晒地面所有人,屌你一係行到洗衣機準備互動身後就變隊敵人出黎,再唔係就喺扣緊繩嗰下一隊人突然變出黎狂射

劫獄嗰關仲on9,老兵難度明明殺晒人,趴撚住爬去拉繩走,連頭都未伸出cover,已經有無數穿牆彈由地板甚至cover度打入黎 打撚咩
無入手買
但睇晒個劇情
角色無代入感故事沉悶離地 有陣膠味個人認為甚至做臭左MW系列個朵
玩左好多年COD ,過往COD 追求爽快,玩衝鋒
今集感覺上就唔係依回事,係跑得快衝得快都係被D Camp9打死
再加上COD無官Server(死證)
今集個節奏真係未必要打得好快
反而打慢少少,捉到節奏更加緊要

有興趣Join DC一齊傾多D,一齊玩多D:
https://discord.gg/2n58dREM52
taraq 呢個地圖設計超戇鳩,如果你係kortac,重生閃係個小山丘後面,中間無借無檔,行到頂就啱啱好畀對面啲sniper 狙。

相反對面一重生直行就係有屋做cover,cls 唔平衡
做臭就未至於既我諗,但原版mw1-3個故事真係做得太過出色 三集完完全全串埋一齊 mw2019同mw2中間用左warzone cutscenes 交代
比射手步槍打close range屈死
個ser真係吹撚漲
永遠都係70ping咁上下
係得一兩場先得50ping
我都係steam 3080
由day 1 組隊crash開始
彈到玩唔到
呢集太普通,玩得mw就係想要Hollywood大電影,唔洗合理最緊要精彩
結果呢集唔合理之餘仲好撚悶
而且我幾唔中意soap變左做ghost手下
將呢個角色變改成roach,然後下集再出soap仲好
係咩屌
笑撚到仆街 每場邊個支那仔自己現哂型
所以你多人一齊排,同區人拎到條線個優勢會大D
今集優點係射擊感同槍聲 真係一流
***已經確認原因為在背著盾牌的情況下有高機率重生時卡死***

大家唔好裝盾
好多人裝盾 擋背脊
抵死
Soap做左ghost跟班 果到真係o左咀
可能亦都係情意結 ghost把聲太過似boss好唔慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞