Xbox Series X/S 討論區 - 10月機友聚(31)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
我都煲到就知易玩

唔頭暈唔太緊張
狂掃怪好治癒
我爆晒 1215 分成就
翻叮

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered Clown in Training Easter Egg Trophy - All 3 Clown Locations
https://www.youtube.com/watch?v=ot-rxFOXr3U

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered - Shepherd Time Paradox Easter Egg - Precognitive Paranoia
https://www.youtube.com/watch?v=mimZdXYo5SU

kill三隻小丑皇成就

Kill shepherd成就
training mission見shepherd一次就shooting shepherd 一次
勁撚憎shepherd
隻午夜快打列車點樣轉中文
轉咗系統做殘體都唔得,要重新down過?
請問點解Unite Ebony Wings and Peachone呢個成就? 已經將Ebony Wings 同埋 Peachone升去level 8, 玩咗2次所有寶相都冇Vandalier.
係邊一樣
就咁呢個名唔記得

進化道具有啲你要unlock 咗,先會出到
入game 你睇下成就入面度,點樣unlock 先
最右邊第二行兩隻雀仔嗰個
買左個xbox手制係PC用 玩steam正常但gamepass既game亂晒龍
咁我就用佢個xbox配件app更新 但次次都出"更新您的控制器時發生問題"
轉左幾條線 轉左幾個usb口都唔得
兩隻雀都要進化咗先得(好似係)
冇得進化,要進化就係右邊個隻彩雀,但寶箱開極都冇,已經上網搵過晒,奇怪
我係升升下第一隻雀,就會升lv 時見到第二隻雀,我都唔知點解
呢家version係5.13.3146.0
我都係咁

無啦啦就union 咗
黑白雀都 LV8
再開箱就可以進化 , 開箱冇野拎/進化 , 就會出錢
咁你出錢未
有人話連主機更新先正常
有冇朋友 / 搵番賣家搞下 , 再唔係就同官方
就係好快兩個已經level 8,但係寶箱就一路都唔跌,玩咗2次都一樣,浪費咗一個鐘😆
都好嘅,未玩過嘅今次可以試下。
應該唔會入game pass?
oh 7 咗
mhw都入過gamepass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞