Xbox Series X/S 討論區 - 10月機友聚(31)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
https://news.xbox.com/en-us/

或者 xbox game pass app
你玩下咪知
一係買
二係等佢重上game pass
有冇人玩chivalry 2,呢排玩到癲左
有冇人玩過inside
幾好玩
Somerville今日新出
想問而家喺marketplace.xbox.com買返360 game, 喺xss玩唔玩到?隻gane我就咁喺xss裡面個search係搵唔到, 但marketplace有
邊隻game?
Lost odyssey, 前幾日封野搵返隻碟,插起部360但load唔返,條癮起想玩但喺xss搵唔到digital, 但上網搵見到marketplace仲有得賣
轉去台區就搵到
港區係咁衰乜game都無
尋日出左機
想問係咪都要 開定 幾個唔同地區既 ACC
(日?美?HK?)

用黎玩唔同既GAMEPASS GAME?
1個account 就得
可以自由轉區
Gamepass App 入面轉 或者 console 入面轉又得
唔駛開幾個 acc
一個港版你都唔會玩得完
今天登陸
Pentiment (首日登陸、微軟第一方遊戲)
Somerville (首日登陸、繁中字幕)

11月17日
Dune: Spice Wars (僅PC版、遊戲預覽)
Lapin (首日登陸)
Ghostlore (僅PC版、遊戲預覽)
Norco

11月22日
Gungrave G.O.R.E (首日登陸、繁中字幕)

11月29日
Soccer Story (首日登陸)
Insurgency: Sandstorm (僅Xbox家機版/xCloud、根據Steam頁面支援繁中字幕)

11月30日
Warhammer 40,000: Darktide (首日登陸、繁中、PC版先行發售)
印象中可以喺個網度將隻game安裝落部xbox度
等witcher減價先
NEXT GEN UPDATE
可以玩了
都係琴日百記入咗手喇終於
趁佢仲有渣打promo回贈

本身有電腦game pass一月到期
最平係咪都係買24個月gold 升級再加跟機12個月XGPU?
https://capcom.fandom.com/wiki/Marvel_Super_Heroes

依隻game出咗xbox360版,有冇邊度可以買返嚟玩?
喺marketplace搵唔到
冇錯
唔係一次買3年GOLD MEMEBER 再比10蚊UPGRADE 最抵?
xbox d無線耳機真係好難搵
又唔係隻隻得...又唔係普通電器舖有
佢本身有1年pass 係手
筆直幾多
要耳牛定定單邊
頭po有耳牛推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞