Xbox Series X/S 討論區 - 10月機友聚(31)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
遊戲收入得4%增長

放喺美國長債都多過佢
xss + xgpu完美示範咩叫做賤物鬥窮人
有,E個係新版個LOGO黎
屌,柒左
睇真D先發現無game pass 係頭頂
聽講話全部都係小眾 GAME
係增長4% 唔係得4%
如龍工作室的橫山昌義表示:“就玩家而言,我認為西方玩家增加特別多。很難說這是多平台的功勞,還是因為我們改變了《如龍7》的類型和主角,或者兩者兼而有之。”

“但就個人而言,我認為像Game Pass這樣的訂閱服務,允許人們這幾年回過頭去玩以前的遊戲,在很大程度上促進了玩家的增加。”

又話 GAME PASS 會累撚死廠商 , SEGA 背叛好嬲好嬲呀
無錢賺 SEGA就快執笠啦

你今日玩咗未

荷蘭整得係幾靚喎
終於收到The Club XBX
想請教各位 Xbox 有冇方法同ps 傾住計打機?
希望唔好一出就BUG死玩唔到
暫時無
要等discord available on ps先得
垃圾PS
M$燒錢還燒錢
同廠商賺錢係可以分開
唔靠直接賣game仲依然有賣game(支持或落宲購買)、賣dlc(本體pass包)依然會有營利,係啲傻人先成日講game pass淨靠燒錢睇m$ 窮咁
點駁
咁耐有邊間細廠俾Game Pass 累死咗
Sony
我索或成最後贏家
加價喇

Xbox Boss Phil Spencer Says Price Hikes Are Coming, But Not Until After The Holidays
https://www.gamespot.com/articles/xbox-boss-phil-spencer-says-price-hikes-are-coming-but-not-until-after-the-holidays/1100-6508657/
割呀
我估加完都係低過ps5少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞