Xbox Series X/S 討論區 - 10月機友聚(31)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
Phil 大叔都沉迷玩 Vampire
下期六合彩開邊幾個號碼
sor自膠一打
有無師兄試過個手制開唔到
頭先睇Netflix熄咗個手制費事曬電
依家開唔翻 手制粒白燈係咁閃但連唔到部機
明明兩粒電琴日先換唔係無電
試下按粒的重新連下部機
試下插線最實際
試過,但白燈閃咗幾秒之後 手制震咗下就無
都係唔得
咁啱屋企無usb-type c線
一陣去買條先
用呢個方法趁black friday特價買左,tks

不過唔知點解d成就load唔返出嚟,同埋save data淨係可以用cloud storage
360 game個成就選單有個特別撳法,好似係start+select
btw,我啱先試下開隻無玩一排嘅360 game,佢彈error 0X82D40003出嚟唔俾我開,痴媽根
戇居㗎,隻藍龍之前裝完都可以轉返港區玩
而家要轉台區先開到game...
返到公司冇嘢做,諗住remote play,點知又話連唔到線,一時得一時唔得
我都岩岩買左,係得台區先有中文,港區BAN左
點先可以手機玩到,vpn 都唔得
「換/售」Xbox Series S 雙手制 GTAV Game Pass四個月
$2500

包GTA V 豪華版 (原價 $359)永久使用
Xbox series s (原價 $2 280)
Xbox Series 無線手制 黑色 (原價 $389)
Game Pass Ultimate (原價 $238)去到3/2023

想升級放售
(所以接受換Series X Ps5 我加$2500)

全新一樣 只玩一星期
行貨 有單有盒有線
新手情侶朋友roommate入坑套裝
有保養 可少議

https://t.me/xboxss11
Tg傾 感激大家
補充返手制一隻白色一隻黑色
搭單問…琴日買咗部2手Xbox…Join 咗佢個Ultimate $10 首月個Plan, 我係咪到時取消佢 再跟返上面巴打個步驟買金卡 + 升級就Okay?
已經開通咗gpu 就冇了

到期後再買gpg 加$75 升去u
想問有冇邊隻手制充電 PACK 好用?
了解 😎👍🏼
ladda 2450
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞