Xbox Series X/S 討論區 - 10月機友聚(31)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
隻20周年掣好靚仔,考慮過買,不過最後買咗Elite 2。
我10月尾個時send 返隻elite 2 去維修...到而家都冇update...想問下係咪正常?
緊係唔正常
CS 話冇貨...要等有貨先...
有咩減價大作推介下?witcher3 ?
未買就一定係
下個月就有Free Next-gen Upgrade
如果買記住要買完全版(Base Game + 所有DLC)
Cyberpunk 都特價緊
依家啲bus係咪fix好曬?
Cyberpunk 都特價緊
依家啲bugs係咪fix好曬?
2手買series s好定x好
本身xbox series x玩都唔算多bug
嘩點做到
己經整好晒 , 快衝
或者話點解手機game做唔到咁既質素
香港好似唔support cloud gaming?
可用 VPN 開,入到 Game 可熄 VPN
今日部XSX啱啱到咗, 但係佢detect唔到有HDR, 又calibration唔到, 睇disney+ 只可以睇HD冇4k HDR, 我用Apple TV 4K又冇問題, 請問知唔知點解?
你電視係咪插hdmi2.1 port?
我部電視係冇HDMI 2.1, 但啱啱試睇咗Disney+ 睇落係4K, 而且撳電視嗰個解像度佢係show 4K
跟住我試connect去4K Mon佢detect 到有HDR又可以calibration, Disney+套戲個Menu又display 到4k hdr, 奇怪點解電視display唔到又cal唔到
部電視型號係乜?
KD-49X7000G
有冇試過用apple tv果個hdmi port
就係用緊嗰個port
神tv 問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞