Xbox Series X/S 討論區 - 10月機友聚(31)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
屌想用埋啲tap&go消費券喺2000FUN買金會員
計完數增值完去結算先睇到要+10%,正仆街嚟
焗住返官網買每張貴20$仲要無信用卡積分
搵誠哥可以碌卡
誠哥同官網一樣價
去咗官網買,貪埋嗰少少reward點
最弊我用tap&go呢第一次派嗰時用開費事轉
不過講到底都係商鋪仆街啫,明明用信用卡唔可以額外收費
Tag&go 係咁煩
有好有壞啦,好嘅係唔駛好似八達通攞錢咁煩
壞就唔係咁多鋪用到同埋啲鋪會有額外收費
金會員 係IGAMEBUY啦

310蚊一年..
最平
用八達通啦,tap&go咪用喺其他地方,拉上補下咪一9樣
你錯了 , 香港果個代理官網 , 係冇 REWARD 分

唔好意思,請問點解無得買1年嘅金會員嘅?
唔怪得之無變不過算啦得嗰少少
請問下微軟自己出果個手掣差電連線果set,唔玩差電果時係咪無燈著?
係,但xbox one時佢連埋嗰條線有燈會變色
唔知而家xsx嗰set條線有無
咁要開機先睇到差完未...
佢話4個鐘內叉完,自己計
去2000fun/誠仔/官網(要逐張買)買
新手
想問下
黎緊會買 主機 連1年game pass

如果我係官網買3年gold 再轉ultimate

連主機個1年game pass
係咪可以等過左頭12個月ultimate
再兌換
Game pass 有冇expiry date
雖然張嘢有寫限期,但實際上據畢巴講就無
Digital code 好易冇左件事
想拎實體game pass
呢排我都煲緊呢隻
PHIL 大叔可以玩到咁多粒鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞