Xbox Series X/S 討論區 - 10月機友聚(31)

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
用 xbox app Remote play
多謝你提點☺️
今日開機內 Rewards,好似鎖咗 IP
我今個星期掛咗3燈喺台灣,
易家香港 Reward 得2燈,轉唔返去台灣...
(原本見今日星期 Rewards 怪怪地,都諗住過埋呢個星期轉返去香港)
Reward好似唔俾轉區
半年前睇教學,因香港成日無繁中字幕,
所以之前一路掛喺台灣,一路都有連續拎緊 Rewards
我轉過一次台區,買藍龍而轉順便撳入reward睇下
但無掂週任淨係解咗個幾百Point新手任同下面啲遊戲卡
轉返去港區都正常
可能上面嗰位真係關週任事
如果想買部番X機原裝HDMI線 可以邊度買 謝謝
又真係唔知
玩家一直在向開發商Infinity Ward的社交媒體通路和reddit社區反映該問題,稱《決勝時刻19:現代戰爭2》的輔助瞄準——原本旨在為遊戲機和PC玩家跨平台連線提供公平的競爭環境——太過於“強大”了。
而家先知有三種輔助瞄準
我用左三日手掣最後都係用返mouse算
Why 要原裝?扮原封?
自用機想買多條做後備
見Belkin 有條有認證 唔知係咪得
Price.com 水貨xbox x先3780,但無咩人買
想知係咪有伏?
唔急玩就等,急玩先會考慮下
反正pass電腦都用得
係hdmi 2.1 嘅線都得㗎啦
好的 謝謝
正常零伏
價啱咪買
不過而家 price.com 睇 , 44 已經有行貨淨機
不如買行貨
https://www.price.com.hk/product.php?p=475555
有冇巴打教下我點share 個game pass ? 係account.microsoft.com/services 果度冇制邀請
前幾日明明有
佢唔係一 click share 架喎
你GOOGLE 應該幾百個 RESULT , 巴哈都有
多唔多人玩FIFA
廖添丁幾好玩
佢個模組搞唔掂
真係好玩再等特價
舊 TG 因為 Owner 已經 85000
需要換新 Group 用最新功能
請加入新 TG Group 如下
https://t.me/lihkgxbox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞