Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

大雲

笑死

笑死

笑死

咁衰架😂😂😂😂

笑死

咁衰架😂😂😂😂

#金鐘雲 #名品主唱藝聲 cr.tw
170715 SMT
金鐘雲:我的弟弟們非常喜歡和我開玩笑 逗我玩
特别是一個姓曹and最後一個字是賢的盆友

170715 SMT

例如係笑佢隻手細😂
170715 SMT

例如係笑佢隻手細😂

一定唔知邊個係 姓曹and最後一個字是賢嘅人啦
#金鐘雲 #名品主唱藝聲 http://cr.tw
170715 SMT

例如係笑佢隻手細😂

點解講到咁似係報紙會報導嘅疑犯咁嘅
#金鐘雲 #名品主唱藝聲 http://cr.tw
170715 SMT

例如係笑佢隻手細😂

點解講到咁似係報紙會報導嘅疑犯咁嘅

曹圭X 曹X賢
@alvava
特特你戴帽不把帽內的卡紙固定托拿出來的嗎?0.0 cr: wwmisa(圖1)
@鱼干非AllRiseSilver不娶
啊哈哈哈那天翻图就奇怪童哥在给特哥貌似塞什么 结果是把卡纸给他塞回去啊哈哈哈哈哈哈 是亲队友了[笑cry][笑cry][笑cry] (圖2)

笑死 我仲奇怪係咩黎
原來帶帽唔蚊走個塊紙皮
wtf
@alvava
特特你戴帽不把帽內的卡紙固定托拿出來的嗎?0.0 cr: wwmisa(圖1)
@鱼干非AllRiseSilver不娶
啊哈哈哈那天翻图就奇怪童哥在给特哥貌似塞什么 结果是把卡纸给他塞回去啊哈哈哈哈哈哈 是亲队友了[笑cry][笑cry][笑cry] (圖2)

笑死 我仲奇怪係咩黎
原來帶帽唔蚊走個塊紙皮
wtf

可能特果日全身黑
想留點白所以唔蚊走塊紙皮姐
大雲頭先有開live
果然Suju多過三個就好嘈

個live好短
大雲頭先有開live

個live好短

短到
大雲頭先有開live

個live好短

短到

佢次次d live都好短 開始唔會失望miss左
大雲頭先有開live

個live好短

短到

佢次次d live都好短 開始唔會失望miss左

短到冇通知

癲佬 打人係咩事啊

癲佬 打人係咩事啊

佢摸左海 搞到海即刻走
癡撚線架

癲佬 打人係咩事啊

佢摸左海 搞到海即刻走
癡撚線架

真係咩人都有

手續費8蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞