Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

好乞人憎個fb ig 瘋狂劇透
好想快啲番屋企睇

今集好多阿圭呀

呢個唔係劇透呀 越多越開心呀

你地快啲睇啦

剛剛dl好

睇左啦
得番4,5集

好唔捨得

圭放屁可愛到震 喪loop 冇諗過我竟然會鐘意睇人放屁

口味好獨特喎

淨係鐘意睇佢放

強爸都係到

強爸都係到

笑咗下先閂門!! 好有畫面感 好正呀李東海
圭賢 強爸

強爸都係到

真好

強爸都係到

真好

昨天..即係無敏份

強爸都係到

真好

昨天..即係無敏份

點解成日遇到咁好

今集好多阿圭呀

呢個唔係劇透呀 越多越開心呀

你地快啲睇啦

剛剛dl好

睇左啦
得番4,5集

好唔捨得

圭放屁可愛到震 喪loop 冇諗過我竟然會鐘意睇人放屁

口味好獨特喎

不得了!
我第一次覺得人放屁咁可愛
好可愛呀真係
我仲覺得個屁係香架
睇完見到winner有得上花樣青春就好想sj都有得上
最多改名叫花樣爺爺

咩事 關sj咩事 唔係應該係關間公司事咩
佢講緊大雲日mv個次 係咪就係起line見到話搵dancer個個人

痴線 呢啲嘢關個藝人咩事

大個藝人出黎先有noise呀嘛

講到好似要SJ本人賠俾佢咁

係都追sm啦

係囉 而且佢出sj 個名其實sj唔會睇到
咁易睇到我地啲野就唔洗傳達得咁辛苦

咪係 掟sj個名都唔知想點咁

其實佢都好慘,可能比人厄
搵唔到人先咁做🤔

唔係話佢唔岩嘅
可能佢寫信俾公司會快d囉,拍片post上fb真係追究唔到d咩🤔

係都追sm啦

搵唔到人先咁做🤔

唔係話佢唔岩嘅
可能佢寫信俾公司會快d囉,拍片post上fb真係追究唔到d咩🤔

同埋大大隻字寫 啲人唔睇內容就會以為真係sj 做左啲咩

係都追sm啦

搵唔到人先咁做🤔

唔係話佢唔岩嘅

都係既,大把標題黨
排除Suju個人覺得佢幾慘,不過用錯方法囉
唔通個時大雲會知請咩dancer咩

係呀 但又唔知可以點幫佢
身為ELF幫佢轉發又好似怪怪地

係都追sm啦

搵唔到人先咁做🤔

唔係話佢唔岩嘅

agger

係都追sm啦

搵唔到人先咁做🤔

唔係話佢唔岩嘅

都係既,大把標題黨

轉完發話其實唔關sj事又實會俾d人話我哋乜乜乜

搵唔到人先咁做🤔

唔係話佢唔岩嘅

都係既,大把標題黨

轉完發話其實唔關sj事又實會俾d人話我哋乜乜乜

好彩件事好似無人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞