Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

唔通一退伍就有job?

佢個樣佢個髮型真係退唔退伍都咁靚仔
其實真心好多謝10元 以佢個樣佢個家底佢既做人態度
自己一個solo 拍戲都一定會成功
好多謝佢會留係SJ 繼續做呢個比人話''過氣''既偶像
不過其實sj每一個solo 都一定好成功 真心多謝佢地繼續堅持守護著super junior 呢個名

我都先都有諗有家底又有演技 但佢都仲係咁愛suju咁守護suju真係好有義氣

大家退伍最想做既野就係回歸SJ
開演唱會見ELF 真係好好

唔通一退伍就有job?

不過其實sj每一個solo 都一定好成功 真心多謝佢地繼續堅持守護著super junior 呢個名

我都先都有諗有家底又有演技 但佢都仲係咁愛suju咁守護suju真係好有義氣

大家退伍最想做既野就係回歸SJ
開演唱會見ELF 真係好好

佢哋真係好愛自己團 好愛兄弟 好愛ELF

點解可以咁好睇

有無人同我一樣好鐘意佢地帶眼鏡?好好j
眼鏡控

眼鏡控表示已丁

真心 佢戴眼鏡跟住我一望到 嘩 型到想暈低

冇諗過會戴 真係人都癲

點解可以咁好睇

眼鏡控

眼鏡控表示已丁

上次smt 估唔到會帶眼鏡上台
真係見到嘩一聲
我草左好多佢地帶眼鏡j圖
仲有圭帶眼鏡打機

點解可以咁好睇

眼鏡控

眼鏡控表示已丁

戴眼鏡真係無得頂
好難得幾個人同一時間入呢個post

唔通一退伍就有job?

係呀
好多組合都過唔到7年就解散
但佢地唔理自己可唔可以solo 出唔出名
只要Suju好就夠
不狂我追佢地咁多年

佢地係咪韓國最長壽組合

最似神話嘅傢伙係不敵原祖嘅
其實依家d 公司反而已經模請粉絲嘅底線
只要唔解散就仲可以cap水 反而留住好多團

其實我一直覺得始源單飛一定好過留係suju
有樣有身材有名氣有良好嘅人際關係
感謝佢願意留係藍家
雖然依個野套落每一個成員都係適用嘅

唔通一退伍就有job?

係呀
好多組合都過唔到7年就解散
但佢地唔理自己可唔可以solo 出唔出名
只要Suju好就夠
不狂我追佢地咁多年

佢地係咪韓國最長壽組合

最似神話嘅傢伙係不敵原祖嘅
其實依家d 公司反而已經模粉絲嘅底線
只要唔解散就仲可以cap水 反而留住好多團

其實我一直覺得始源單飛一定好過留係suju
有樣有身材有名氣有良好嘅人際關係
感謝佢願意留係藍家
雖然依個野套落每一個成員都係適用嘅

請大家原諒我又打錯字啦自
小旭同大雲solo個時都有上KTR
同樣係特DJ主持
佢兩個有講過番說話令我好感動
都係話無Suju自己其實咩都唔係
自己一個活動覺得好寂寞好想快啲大隊可以回歸
大概係咁樣
兩個都講到喊
我又跟住喊
所以話點樣可以唔愛佢地
好有義氣既一班人

同埋一首歌最長都只係5分鐘
佢地幾個都係唱得之人 但次次solo 都會話唔慣
因為之前次次都係一班人咁分一首歌
佢地寧願大家長少啲 都想大家有一part 唱到
即使佢地係好鐘意唱歌
赫宰又會分少啲自己既rap part 比童童rap 多啲
佢地個個都勁為大家著想
我真係好難唔愛佢地
同樣係特DJ主持
大概係咁樣
兩個都講到喊
我又跟住喊
所以話點樣可以唔愛佢地
好有義氣既一班人

佢地寧願大家少啲 都想大家有一part 唱到
即使佢地係好鐘意唱歌
佢地個個都勁為大家著想
我真係好難唔愛佢地

Ok 我都打錯字

半夜冇人po下相先
半夜冇人po下相先

半夜冇人po下相先

東海快啲搵套戲拍啦
好似漫畫既主角走出黎咁

贊成啊
頭先發夢夢到始源 佢攬住左我 omg 超正
同樣係特DJ主持
大概係咁樣
兩個都講到喊
我又跟住喊
所以話點樣可以唔愛佢地
好有義氣既一班人

冇佢哋冇我哋
同樣係特DJ主持
大概係咁樣
兩個都講到喊
我又跟住喊
所以話點樣可以唔愛佢地
好有義氣既一班人

佢地寧願大家長少啲 都想大家有一part 唱到
即使佢地係好鐘意唱歌
佢地個個都勁為大家著想
我真係好難唔愛佢地

赫仲好貼心 諗舞步會就埋希大

半夜冇人po下相先

小手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞