Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

影得好靚呀
佢地真係年紀愈大愈可愛
個個退伍之後顏值升級

完全唔似30up

影得勁好ELF勝在有大神
越嚟越好睇

佢唔捉影相所以影得放鬆d 就易影好多
執完可以再同大家開心share

保安喺坐嘅位方面執得好正 真係要俾飛

同埋佢真係好明顯
佢大大份咁
同埋我幾佩服佢 佢應該起碼比人趕左4次
exo出黎個時都繼續沖落黎
自從個日之後 我又開始瘋狂loop darling u
真係太正
真係太正

初頭睇覺得一般般
愈聽愈好聽
比起高音 我中意大雲唱呢種
好溫柔

啊 仲有我估唔到個日會唱非你不可
我記得我以前就係因為呢首歌而愛上左佢
真係太正

初頭睇覺得一般般
愈聽愈好聽
好溫柔

完全估唔到會唱非你不可 搞到勁激動
真係太正

初頭睇覺得一般般
愈聽愈好聽
好溫柔

非你不可真心聽到想喊
佢把聲真係聽到令人起雞皮個種好聽
真係太正

初頭睇覺得一般般
愈聽愈好聽
好溫柔

非你不可真係勁經典好聽到
https://lihkg.com/thread/351096/page/1?ref=android
新post 已開 仲有十日推爆呢個
推!
真係太正

初頭睇覺得一般般
愈聽愈好聽
好溫柔

非你不可真係勁經典好聽到

非你不可好襟聽
大雲又轉左唱法

真係估唔到自己會有機會親耳聽非你不可

點解可以咁好睇

唔通一退伍就有job?

真係果然係未退伍就已被韓國人期待嘅藝人 話sj過氣嘅真係冇腦

唔通一退伍就有job?

佢個樣佢個髮型真係退唔退伍都咁靚仔
其實真心好多謝10元 以佢個樣佢個家底佢既做人態度
自己一個solo 拍戲都一定會成功
好多謝佢會留係SJ 繼續做呢個比人話''過氣''既偶像
不過其實sj每一個solo 都一定好成功 真心多謝佢地繼續堅持守護著super junior 呢個名

點解可以咁好睇

有無人同我一樣好鐘意佢地帶眼鏡?好好j
眼鏡控

唔通一退伍就有job?

不過其實sj每一個solo 都一定好成功 真心多謝佢地繼續堅持守護著super junior 呢個名

我都先都有諗有家底又有演技 但佢都仲係咁愛suju咁守護suju真係好有義氣

點解可以咁好睇

眼鏡控

勁好j

點解可以咁好睇

眼鏡控

眼鏡控表示已丁

唔通一退伍就有job?

係呀
好多組合都過唔到7年就解散
但佢地唔理自己可唔可以solo 出唔出名
只要Suju好就夠
不狂我追佢地咁多年

佢地係咪韓國最長壽組合

點解可以咁好睇

眼鏡控

眼鏡控表示已丁

真心 佢戴眼鏡跟住我一望到 嘩 型到想暈低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞