Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

冇手燈呀點算

利申: 兩年新飯

冇手燈呀點算

淘寶淘支
Yahoo拍賣之前好似都有

冇手燈呀點算

淘寶淘支

好想知圭賢燈算唔算

冇手燈呀點算

淘寶淘支

淘可能趕唔切 睇下ig shop有冇?

冇手燈呀點算

淘寶淘支

淘可能趕唔切 睇下ig shop有冇?

放心啦會場實有好多嬸嬸賣燈
未練好應援
成日叫叫下唱哂成首
未練好應援
成日叫叫下唱哂成首

Growing pains 第二節赫宰個段好難
Credit.
作者yihchii (Listen To Kyu...)
看板SuperJunior
標題[應援] Growing Pains 官方應援 (D&E)
時間Sun Mar 8 09:48:05 2015
D&E - Growing Pains 官方應援

藍色是單獨念出來
紅色是跟著歌詞一起念
------------------------------------------------------------------------------

不管是寒冷的夜晚街道
還是令人心痛的腳步 總會過去的吧 [LeeDongHae] (總會過去的吧)
我們曾瘋狂相愛過的回憶
也會漸漸消逝
贏不了時間 會忘記的吧
(會忘記的吧) [LeeHyukJae]

就算去你緊閉的心門中尋找
在這空無一人的房間
發現已經支離破碎的我們的樣子 心好痛

即使如此 但願你像我一樣 [Geu Rae Do Neo Neun Na Man Keum]
不要再痛苦
每天不斷的盼望
但願你像我一樣 [Neo Neun Na Man Keum]
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)
Woo[D] Woo[N] Hoo[E]

被你填滿的思緒
卻像是厭煩一樣 把我推開[Na Reul Mil Eo Nae]
隨著追趕時針的時間
跟隨著 發現了要離開的你 [Neo Reul Bal Gyeon Hae]
如此著急的我 [Geup Hae] 你向前奔馳的特快車 [Geup Haeng]
像Express一樣 每天催促著腳步[Bo Chae]
(向回憶屈服)
現在我們就像充滿塗鴉的老舊筆記本

就算去我遺忘的記憶中尋找
也再也見不到你
發現已經消失殆盡的我們的時間 心好痛
(因為太痛)

即使如此 但願你像我一樣 [Geu Rae Do Neo Neun Na Man Keum]
不要再痛苦
每天不斷的盼望
但願你像我一樣 [Neo Neun Na Man Keum]
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

One Two Three Four Five(放下今天)
忘記了吧(看不太清楚)
Five Four Three Two One
時間已經到了吧

即使如此
但願你像我一樣 不要再痛苦
每天不斷的盼望
但願你像我一樣 不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

來源:http://superjunior-dne.smtown.com/PopBoard/Details/6896582
中文翻譯:celina3076@ptt-SJ
未練好應援
成日叫叫下唱哂成首

我都係成日忍唔住跟住唱
Credit.
標題[應援] Growing Pains 官方應援 (D&E)

藍色是單獨念出來
紅色是跟著歌詞一起念
------------------------------------------------------------------------------

不管是寒冷的夜晚街道
還是令人心痛的腳步 總會過去的吧 [LeeDongHae] (總會過去的吧)
我們曾瘋狂相愛過的回憶
也會漸漸消逝
贏不了時間 會忘記的吧

在這空無一人的房間

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

被你填滿的思緒
卻像是厭煩一樣 把我推開[Na Reul Mil Eo Nae]
隨著追趕時針的時間
跟隨著 發現了要離開的你 [Neo Reul Bal Gyeon Hae]
如此著急的我 [Geup Hae] 你向前奔馳的特快車 [Geup Haeng]
(向回憶屈服)

也再也見不到你
(因為太痛)

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

忘記了吧(看不太清楚)
時間已經到了吧

即使如此
每天不斷的盼望
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

來源:http://superjunior-dne.smtown.com/PopBoard/Details/6896582

係咪即係sjhkelf post嗰個?
Credit.

藍色是單獨念出來
紅色是跟著歌詞一起念

不管是寒冷的夜晚街道
我們曾瘋狂相愛過的回憶
也會漸漸消逝
贏不了時間 會忘記的吧

在這空無一人的房間

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

被你填滿的思緒
隨著追趕時針的時間
(向回憶屈服)

也再也見不到你
(因為太痛)

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

忘記了吧(看不太清楚)
時間已經到了吧

即使如此
每天不斷的盼望
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

係呀 不過要留意番woo 個part 要叫d n e
段片佢地miss左

段片佢地miss左

有啊...不過得字幕 (好似係)

Growing pain真係好難 Oppa Oppa易D

段片佢地miss左

Oppa oppa仲易唱左出黎

段片佢地miss左

咁又係成首唱

段片佢地miss左

咁又係成首唱

呢星期淨係聽兩首既應援 背熟

冇手燈呀點算

唔駛擔心啦 smt hk 有周邊賣
不過要擔心買唔買到

冇手燈呀點算

不過要擔心買唔買到

冇手燈呀點算

不過要擔心買唔買到

cr sky music
170801 希澈IG更新~

我喜歡吃拉麵, 只吃拉麵, 直到連拉麵書都出了🤔🍲
昨天一邊和銀赫還有神童一起吃拉麵一邊..😀😀
"我要是在日本開個拉麵店怎麼樣?"
這麼問了... 雖然大家都知道我的性格, 不過也認認真真地討論著, 旁邊的神童忽然說..😐😐
"哥啊. 你反過來想想. 要是外國人在韓國開個泡菜湯的店結局會是怎樣??"
這一句話, 結束了我幸福的想象..😟😢🍒🍙🍥
#Ramen #這是一個想要在日本開拉麵店的少年的故事

cr : 希藝凌

童一語道破
20170801 敏哥 in WIKI
0801 晟敏出道12週年
(photo cr :as logo)

肥敏好可愛 開心見到佢簽名仍然有sj
170801 希澈IG更新~

我喜歡吃拉麵, 只吃拉麵, 直到連拉麵書都出了🤔🍲
昨天一邊和銀赫還有神童一起吃拉麵一邊..😀😀
"我要是在日本開個拉麵店怎麼樣?"
這麼問了... 雖然大家都知道我的性格, 不過也認認真真地討論著, 旁邊的神童忽然說..😐😐
"哥啊. 你反過來想想. 要是外國人在韓國開個泡菜湯的店結局會是怎樣??"
這一句話, 結束了我幸福的想象..😟😢🍒🍙🍥
#Ramen #這是一個想要在日本開拉麵店的少年的故事

cr : 希藝凌

童一語道破

果然做生意了得
20170801 敏哥 in WIKI
0801 晟敏出道12週年
(photo cr :as logo)

肥敏好可愛 開心見到佢簽名仍然有sj

好掛住敏
真係好圓潤
推呀。。。。。。。
之排有留意post say個hi
利申 七年elf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞