Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
170805 SMTOWN Special Stage in Hong Kong - SJ應援歌單
https://www.youtube.com/playlist?list=PLWjNVH7gEFwQ2aO38FCIfWXpob9crHxas

我們參考了日本SMT的歌單,整理了SJ的應援歌單(但不代表全部都會唱)
當SJ演唱其他的歌曲時,也可以揮動你手上的寶藍棒打氣^^
805的寶藍海就靠大家啊~!
* 更多應援資訊請查閱本專頁的置頂文。

All videos credit as owner.

#170805SMTinHK #SuperJunior #ELF #HKELF
#SJ應援 #要天天練習 #每日三次_每次最少1個循環
#是時候顯示大叔前輩的霸氣 #回歸前熱身

Cr. sjhkelf
Credit 番先

練啦

三年前既今日

三年前既今日

170729 厲旭7月份家書❤

深愛著的我們ELF們

過得還好不?
最近天氣又很炎熱,雨也是一直不停的下,大家都過的很累吧.如同大家通過各消息知道的一樣,我所在的曾坪慶州為主的地區以及其他各地區很多人都深受大雨侵襲.希望受災地區就算一天也好,快點恢復,同時也為受災人們祈禱吧.
有太多的人通過給我寫信也在心裡為我擔心.
我沒有哪裡不舒服,過的很好,大家不要擔心,謝謝.
也希望大家理解下這次信中內容並無他話.
期待在8月都充滿好事情.
一如既往的希望大家過的健健康康.好好吃飯.
很想大家.

厲旭

Cr 淺光ShallowBlue
其實香港係咪冇一個好啲嘅平台俾elf放周邊
170728 #神童# 预感者们 #SuperJunior#
【音银PD谈及个人很喜欢SJ的原因💙💙】
主播: SJ快回归了对吧
童: 是的我们10月回归, 会给我们几分钟呢?(音银放送分配时间)

MB现PD: 我个人很喜欢SuperJunior的一个原因, 神童可能不记得了. 3年前音银world tour到智利的时候我是助理导演, 那时我也一起去了. 当时对SuJu深有感触的是, 他们在放送中展现出的关系非常好. 不过所有爱豆在放送中看起来都是这样, 实际在节目之外也有关系不好的组合. SuJu上台前汇聚在一起大喊Fighting,看起来很帅气感情很深厚.

童: 我们上台前一直有这样的口号. 大家把手全放在一起特哥说'我们今天这样那样 就这么做吧!', 然后喊'全杀!!', 一直有做这种ment, 要做出帅气得能把舞台上的人全杀掉这种程度的表演, 这个意思.
PD: 对对就是那个

童: 但是我们平时也吵过很多架kkk, 在节目里也提过几次. 所以会给我们几分钟呢?? 一般肯定是2~3首. 完整地唱3首呢还是剪剪像两首一样呢, 我知道了我们会找其他理事和PD的...hhh~

[cr:58fabiola58 trans:emzhaek]

真好
170729 厲旭7月份家書❤

深愛著的我們ELF們

過得還好不?
最近天氣又很炎熱,雨也是一直不停的下,大家都過的很累吧.如同大家通過各消息知道的一樣,我所在的曾坪慶州為主的地區以及其他各地區很多人都深受大雨侵襲.希望受災地區就算一天也好,快點恢復,同時也為受災人們祈禱吧.
有太多的人通過給我寫信也在心裡為我擔心.
我沒有哪裡不舒服,過的很好,大家不要擔心,謝謝.
也希望大家理解下這次信中內容並無他話.
期待在8月都充滿好事情.
一如既往的希望大家過的健健康康.好好吃飯.
很想大家.

厲旭

Cr 淺光ShallowBlue

想你啊小旭
其實香港係咪冇一個好啲嘅平台俾elf放周邊

好似得ig
好多pd 都好鐘意sj
咁拜託開個節目佢地做
https://youtu.be/KMCyyzNFHYU
佢地真係好煩
明明個live係henry都要比人鬧 short左
好明顯今次係sj亂入 關henry咩事
@just_waiting_for_2H
20130730#赫海糖#

始源是神! 是神!
@just_waiting_for_2H
20130730#赫海糖#

始源是神! 是神!

一個人走路回去
咁瀟灑嘅
佢地真係好煩

其實我係鍾意Henry之後先鐘意sj 唔知係呢到講啱唔啱 有時覺得佢好慘 成日無啦啦俾人鬧
佢地真係好煩

其實我係鍾意Henry之後先鐘意sj 唔知係呢到講啱唔啱 有時覺得佢好慘 成日無啦啦俾人鬧

有啲人係睇佢唔順眼就咩都話佢
都幾慘
個人私心想佢退出sjm
反正佢solo又幾ok
又唔會咩都比人話

最慘既係連sm都唔理佢
仲要比一班ELF話
Henry 已經咩都避哂唔會話自己係sjm 成員 都會比人鬧
佢地真係好煩

都幾慘
個人私心想佢退出sjm
反正佢solo又幾ok
又唔會咩都比人話

最慘既係連sm都唔理佢
仲要比一班ELF話
Henry 已經咩都避哂唔會話自己係sjm 成員 都會比人鬧

其實所有野都係sm既錯

Henry還好呀...佢本來就係suju07嘅成員黎
而且henry唯飯好多
反而周覓先慘 至少身邊嘅人都係henry>周覓
佢地真係好煩

都幾慘
個人私心想佢退出sjm
反正佢solo又幾ok
又唔會咩都比人話

最慘既係連sm都唔理佢
仲要比一班ELF話

其實所有野都係sm既錯

而且henry唯飯好多
反而周覓先慘至少身邊嘅人都係henry>周覓

贊同!其實大家點睇佢地 八卦下

都幾慘
個人私心想佢退出sjm
反正佢solo又幾ok
又唔會咩都比人話

最慘既係連sm都唔理佢
仲要比一班ELF話

其實所有野都係sm既錯

而且henry唯飯好多
反而周覓先慘至少身邊嘅人都係henry>周覓

贊同!其實大家點睇佢地 八卦下

周覓個人覺得佢無咩觀眾緣
唔太中意佢唱歌把聲太尖
可能因為個人喜好中意磁性聲多啲
但佢同人合唱又ok wor
Henry係幾有才華既
入左sjm係有啲可
不過相比之下Henry 都算係咁啦
周覓連影都無埋

無特別鐘意同唔鐘意周覓
但睇sjm 綜藝個人覺得佢對sj都幾好
我都覺得覓慘過henry
覓係真係無觀眾緣 加中國人既身份融入唔到韓國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞