Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
growing pains條教學片 block埋

唔係掛 我有down到MP3 版 你要唔要

我想要有字版 謝謝你啊

唔洗 我依家差oppa oppa 成日甩左幾句

Growing pains

係赫宰rap 個段難 希望跟到佢

加油!!!!

想問紅館比唔比帶相機
會唔會又有人起門口check 左袋先比入
留名
[D-1] 明天SMTOWN將首次登陸香港紅館!到時會有特別的舞台和Crossover表演,請密切期待!

[D-1] The first ever SMTOWN show at HK Coliseum! There will be special performances and different collaborations tomorrow night, please stay tuned!
想問紅館比唔比帶相機
會唔會又有人起門口check 左袋先比入

我都想知
[D-1] 明天SMTOWN將首次登陸香港紅館!到時會有特別的舞台和Crossover表演,請密切期待!

[D-1] The first ever SMTOWN show at HK Coliseum! There will be special performances and different collaborations tomorrow night, please stay tuned!

要來了
留名

話過呢張相搞到人家期待左一兩下特會驚起現身smt

係囉

真架?sorry白痴咗

唔緊要 當推post

始源返嚟推唔推得切

應該得
Smt 應該推到好多post

growing pains條教學片 block埋

唔係掛 我有down到MP3 版 你要唔要

我想要有字版 謝謝你啊

唔洗 我依家差oppa oppa 成日甩左幾句

Growing pains

係赫宰rap 個段難 希望跟到佢

好想知邊個擺啲應援落rap嗰度

今日 ? ok fine 我898

大雲like左sj feat elf應援
無晒驚喜

邊個咁叻仔tag佢呀

無晒驚喜

邊個咁叻仔tag佢呀

點解要著到成個晨運呀伯咁

無晒驚喜

邊個咁叻仔tag佢呀

妖 仲以為佢自己知 點知係咁

佢哋style我看不懂

早咗land 我都898

佢哋style我看不懂

我阿爺以前都鍾意著呢款拖鞋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞