Super Junior 歡迎赫海回家走花路相愛相殺討論區(6)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

805會去既記得拎呀

真的稱讚你
做得好靚呀 一定要去拎
根據小海最新情報會有1+1=love
Hong Kong + SJ =love

805會去既記得拎呀

真的稱讚你
做得好靚呀 一定要去拎

唔係我整
Credit SJ Feat ELF
漏左

sj feat elf真係唔會令人失望
根據小海最新情報會有1+1=love
Hong Kong + SJ =love

加油!!!!
有冇接送機消息
有冇接送機消息

我都想知
growing pains條教學片 block埋
Credit.
作者yihchii (Listen To Kyu...)
看板SuperJunior
標題[應援] Growing Pains 官方應援 (D&E)
時間Sun Mar 8 09:48:05 2015
D&E - Growing Pains 官方應援

藍色是單獨念出來
紅色是跟著歌詞一起念
------------------------------------------------------------------------------

不管是寒冷的夜晚街道
還是令人心痛的腳步 總會過去的吧 [LeeDongHae] (總會過去的吧)
我們曾瘋狂相愛過的回憶
也會漸漸消逝
贏不了時間 會忘記的吧
(會忘記的吧) [LeeHyukJae]

就算去你緊閉的心門中尋找
在這空無一人的房間
發現已經支離破碎的我們的樣子 心好痛

即使如此 但願你像我一樣 [Geu Rae Do Neo Neun Na Man Keum]
不要再痛苦
每天不斷的盼望
但願你像我一樣 [Neo Neun Na Man Keum]
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)
Woo[D] Woo[N] Hoo[E]

被你填滿的思緒
卻像是厭煩一樣 把我推開[Na Reul Mil Eo Nae]
隨著追趕時針的時間
跟隨著 發現了要離開的你 [Neo Reul Bal Gyeon Hae]
如此著急的我 [Geup Hae] 你向前奔馳的特快車 [Geup Haeng]
像Express一樣 每天催促著腳步[Bo Chae]
(向回憶屈服)
現在我們就像充滿塗鴉的老舊筆記本

就算去我遺忘的記憶中尋找
也再也見不到你
發現已經消失殆盡的我們的時間 心好痛
(因為太痛)

即使如此 但願你像我一樣 [Geu Rae Do Neo Neun Na Man Keum]
不要再痛苦
每天不斷的盼望
但願你像我一樣 [Neo Neun Na Man Keum]
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

One Two Three Four Five (放下今天)
忘記了吧(看不太清楚)
Five Four Three Two One
時間已經到了吧

即使如此
但願你像我一樣 不要再痛苦
每天不斷的盼望
但願你像我一樣 不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

來源:http://superjunior-dne.smtown.com/PopBoard/Details/6896582
中文翻譯:celina3076@ptt-SJ

我睇sjhkelf條片 54321 同12345好似都有應援???
Credit.
標題[應援] Growing Pains 官方應援 (D&E)

藍色是單獨念出來
紅色是跟著歌詞一起念
------------------------------------------------------------------------------

不管是寒冷的夜晚街道
還是令人心痛的腳步 總會過去的吧 [LeeDongHae] (總會過去的吧)
我們曾瘋狂相愛過的回憶
也會漸漸消逝
贏不了時間 會忘記的吧

在這空無一人的房間

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

被你填滿的思緒
卻像是厭煩一樣 把我推開[Na Reul Mil Eo Nae]
隨著追趕時針的時間
跟隨著 發現了要離開的你 [Neo Reul Bal Gyeon Hae]
如此著急的我 [Geup Hae] 你向前奔馳的特快車 [Geup Haeng]
(向回憶屈服)

也再也見不到你
(因為太痛)

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

One Two Three Four Five (放下今天)
忘記了吧(看不太清楚)
時間已經到了吧

即使如此
每天不斷的盼望
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

來源:http://superjunior-dne.smtown.com/PopBoard/Details/6896582

我睇sjhkelf條片 54321 同12345好似都有應援???

係 其實我之後有revise 左 你quote 左上一個

唔係掛 我有down到MP3 版 你要唔要
Credit.

藍色是單獨念出來
紅色是跟著歌詞一起念

不管是寒冷的夜晚街道
我們曾瘋狂相愛過的回憶
也會漸漸消逝
贏不了時間 會忘記的吧

在這空無一人的房間

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

被你填滿的思緒
隨著追趕時針的時間
(向回憶屈服)

也再也見不到你
(因為太痛)

不要再痛苦
每天不斷的盼望
不要再想起
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

忘記了吧(看不太清楚)
時間已經到了吧

即使如此
每天不斷的盼望
希望你能過得比我好
(Oh 今天明天也是)

係 其實我之後有revise 左 你quote 左上一個

真架?sorry白痴咗

我想要有字版 謝謝你啊

真架?sorry白痴咗

唔緊要 當推post

我想要有字版 謝謝你啊

唔洗 我依家差oppa oppa 成日甩左幾句

真架?sorry白痴咗

唔緊要 當推post

始源返嚟推唔推得切

我想要有字版 謝謝你啊

唔洗 我依家差oppa oppa 成日甩左幾句

Growing pains

加油!!!!

話過呢張相搞到人家期待左一兩下特會驚起現身smt

真架?sorry白痴咗

唔緊要 當推post

始源返嚟推唔推得切

應該得
Smt 應該推到好多post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞